Vācu politiķis pieķerts tualetes papīra zagšanā

Vācu politiķis Franks-Mihaels Džons pieķerts tualetes papīra zagšanā no Štralzundas pilsētas mērijas.

24 gadus veco politiķi pašvaldības iestādes darbinieki aizturēja brīdī, kad viņš iznāca laukā no vīriešu labierīcībām ar tualetes papīra rulli rokās, vēsta Bild.

Apkopēji, kas uzkopuši mēriju, pamanījuši, ka pēdējo nedēļu laikā no vīriešu tualetes sākuši pazust tualetes papīra ruļļi. Šajā laikā pazuduši ap 200 ruļļu. Ar mērķi noskaidrot, kur pazūd tualetes papīrs, apkopēji veikuši paši savu izmeklēšanu.

Saimniecības nodaļas darbinieki bija ievērojuši, ka tualetes papīrs pazūd tajās dienās, kad mērijā notiek politiskās partijas "Kreisie" pārstāvju tikšanās. Vienā no tādām dienām apkopēji pieķēruši arī politiķi iznākam no labierīcībām ar tualetes papīru rokās un mugursomā.

Pats politiķis savu pārkāpumu pagaidām nekomentē. Nav arī zināms, kāds soda mērs viņam tiks piemērots, taču visdrīzāk to klasificēs kā sīko zādzību.

Pasaulē

Kādēļ “Estonia” traģēdijas izmeklēšanas lietā soda cilvēkus nevis par informācijas slēpšanu, bet tās noskaidrošanu; kādu iemeslu dēļ patiesība "Estonia" gadījumā dodas rokā tik grūti; kādēļ mistiskā veidā gāja bojā Latvijas autors, kurš pētīja notikušo traģēdiju.

Svarīgākais