Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Pasaulē

Lidostā aizturēts vīrietis, kuru policijai nebija izdevies notvert gandrīz 30 gadus

© Pixabay.com

80 gadus vecs vīrietis, kuru Češīras policija meklēja 27 gadus, ir arestēts Londonas Hītrovas lidostā, raksta Independent.

80 gadus vecais vīrietis, kuru policija meklēja 27 gadus pēc tam, kad viņš 1997. gada decembrī neieradās tiesā saistībā ar "ārkārtīgi nopietnām" apsūdzībām, ir arestēts Londonas Hītrovas lidostā.

Ričards Berouss, kurš tiek apsūdzēts seksuālā vardarbībā pret bērniem, tika arestēts 28. martā pēc atgriešanās Lielbritānijā no Taizemes.

Gandrīz pirms trīs gadu desmitiem vīrietim bija jāstājas tiesas priekšā par diviem pārkāpumiem un 11 apsūdzībām - tās bija saistītas ar bērnu seksuālu izmantošanu, kas, iespējams, notika laikā no 1969. līdz 1971. gadam. Tiek ziņots, ka daži no likumpārkāpumiem notikuši bērnu namos.

Varas iestādes izteikušas brīdinājumus arī citiem meklētajiem aizdomās turamajiem - lai arī cik ilgi viņi slēptos, viņi tiks atrasti.

"Mūsu apņēmība atrast Berousu nebija mazinājusies 27 gadu laikā, un viņa arests ir nozīmīgs solis uz priekšu šajā lietā un tās slēgšanā.”