Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Pasaulē

Psihologs norāda uz Donalda Trampa demences pazīmēm

© Pixabay.com

Kāds psihologs cenšas pierādīt, ka ASV bijušajam prezidentam Donaldam Trampam ir demence, nosūtot petīciju medicīnas un garīgās veselības speciālistiem, raksta "mirror.co.uk".

Psihologs, kurš izsūtīja petīciju medicīnas un garīgās veselības speciālistiem, lai diagnosticētu demenci bijušajam ASV prezidentam Donaldam Trampam, salīdzināja Trampu ar Oza burvi, sakot, ka Tramps ir "vājprātīgs" un "nespējīgs veikt savu darbu".

"Tramps ir ļoti maniakāls. Viņam piemīt šī enerģija un harisma," portālam "TheMirror.com" sacīja psihologs Gārtners. "Bet patiesībā viņš vairāk līdzinās Oza burvim. Viņš izskatās spēcīgs, taču nepievērš uzmanību šim vājprātīgajam vīrietim aiz aizkara. Kad jūs noraujat šo aizkaru un cilvēki redz viņu tādu, kāds viņš patiesībā ir, nevis spēcīgu, bet gan kognitīvi vāju, es teiktu, ka viņš vairs nav tikai nederīgs šim darbam - viņš vairs nav spējīgs veikt šo darbu.”

Gārtners sacīja, ka Trampam vienkārši "nav garīgās spējas, lai saprastu šo darbu", piebilstot, ka ar viņu var "viegli manipulēt jebkurš". Tieši ar to rēķinās arī, piemēram, Putins, intervijā "TheMirror.com" sacīja eksperts.

Gārtners vietnē "Change.org" izveidoja petīciju, kas paredzēta tikai medicīnas vai garīgās veselības speciālistiem.

"Mēs diagnosticējam Trampu ar iespējamu demenci: petīcija tikai licencētiem speciālistiem" - to sociālajos medijos plaši izplatījis Gārtners un viņa politiskās darbības organizācija "Duty To Warn", kas tika izveidota, lai kalpotu kā "brīdinājums par trampismu".

Viņš sacīja, ka daudzi ir riskējuši ar savu profesionālo karjeru, lai parakstītu petīciju, kamēr citi baidās, ka parakstīšanās dēļ tiks atlaisti.

"Tie ir medicīniskie trauksmes cēlēji," viņš teica. "Manuprāt, viņi ir varoņi, jo katrs no šiem cilvēkiem uzņēmās profesionālu un personisku risku, lai publiskotu savu vārdu un parakstītu šo petīciju.”