Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Pasaulē

Putina apžēlotais "vāgnerietis" nogriež sievietei ausi un pēc tam viņu nogalina

© Pixabay.com

Maskavā kāds bijušais "Vagner PMC" kaujinieks, kurš piedalījās agresijā pret Ukrainu, brutāli izrēķinājās ar savu dzīvesbiedri, raksta "dialog.ua".

Notiesātie, kurus Krievijas prezidents Vladimirs Putins apžēlojis par karošanu pret Ukrainu, turpina terorizēt Krieviju - Maskavā bijušais "Vagner PMC" kaujinieks spīdzinājis un nogalinājis savu partneri. Par incidentu ziņo Krievijas “Telegram” kanāls.

Bijušais ieslodzītais Sergejs Mironovs "Vagner PMC" sastāvā cīnījās pret Ukrainu līdz 2023. gada aprīlim, pēc tam saņēma Putina apžēlošanu un apmetās uz dzīvi Maskavā.

Pirms neilga laika viņš nogalinājis savu dzīvesbiedri, pirms tam sievieti spīdzinot.

"Naktī viņiem bija konflikts... Saniknotais Mironovs uzbruka sievietei un nogrieza viņai ausi. Viņam ar to šķita par maz, un drīz vien viņš Svetlanai nodarīja vēl vairākus miesas bojājumus," stāstīja resurss. Sieviete nomira, nesagaidot palīdzību. Slepkavība notikusi sievietes 15 gadus vecās meitas acu priekšā.

Atgādinām, ka 2024. gada februārī Krievijas prezidents Vladimirs Putins savā runā nosauca pret Ukrainu karojošos Krievijas bruņoto spēku militārpersonas un algotņus par "īsto Krievijas eliti".