Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Princis Harijs iesaistīts skandalozā repera seksa tiesas prāvā

© Pixabay.com

Prinča Harija vārds ir minēts tiesas dokumentos, kas saistīti ar 30 miljonu dolāru prasījumu, kas tika iesniegts pret reperi Šonu Didiju Kombsu, tomēr Saseksas hercogs nav apsūdzēts nevienā noziedzīgā nodarījumā, raksta "mirror.co.uk".

Princis Harijs ir pieminēts skandalozajā prāvā pret Šonu "Didiju" Kombsu, kurā reperis tiek apsūdzēts par seksuālu vardarbību pret vīriešiem un sievietēm.

Ierakstu producents Rodnijs 'Lil Rod' Džonss iesniedza 30 miljonu dolāru vērtu prasību pret reperi Didiju, kurā apgalvo, ka viņa "piederība" Saseksas hercogam un citām slavenībām ir piešķīrusi reperim un viņa domubiedriem "privilēģijas un attaisnojumu" rīkot “seksa” ballītes.

Lil Rod advokāti apgalvo, ka Didija "saistība" ar ievērojamām personām, tostarp princi Hariju, nozīmēja, ka viesus piesaistīja repera iespējamās seksuālās tirdzniecības ballītes. Tiesas dokumenti, kas pagājušajā mēnesī iesniegti Ņujorkā, apgalvo, ka Didijam bija "piekļuve slavenībām, piemēram, slaveniem sportistiem, politiskiem darbiniekiem, māksliniekiem, mūziķiem un tādiem starptautiski cienījamiem cilvēkiem kā Lielbritānijas karaliskais princis Harijs".

ASV federālās tiesībaizsardzības iestādes iebruka divās Didija mājās saistībā ar seksuālas tirdzniecības izmeklēšanu. Vairākas personas tika aizturētas Losandželosas savrupmājā.

Televīzijas kanāla FOX11 video bija redzams, kā vairāki cilvēki tiek saslēgti rokudzelžos pēc tam, kad bruņoti darbinieki ar laivu piebrauca pie zvaigznes mājas Losandželosā. Tiek ziņots, ka reids bija saistīts ar federālo izmeklēšanu par seksuālo tirdzniecību.

2023. gada beigās pret reperi tika ierosinātas vairākas tiesas prāvas saistībā ar apsūdzībām seksuālā vardarbībā. Viņš ir noraidījis visas apsūdzības, kas attiecas uz šīm tiesvedībām.