Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Pasaulē

Pēc Ketrīnas Midltones foto rediģēšanas skandāla atklātībā nākuši vēl citi fakti

© Pixabay.com

Pēc skandāla saistībā ar rediģēto Velsas princeses Ketrīnas Midltones fotoattēlu kopā ar viņas bērniem, kas tika publicēts mātes dienā, ir sākuši parādīties vēl citi karaliskās ģimenes fotoattēli, kas, iespējams, arī ir stipri rediģēti, raksta cnn.com.

Fotoaģentūra Getty Images paziņoja, ka Ketrīnas uzņemtā un Kensingtonas pils pagājušajā gadā publicētā fotogrāfija ar karalieni Elizabeti II kopā ar viņas mazbērniem un mazmazbērniem ir "digitāli uzlabota", savukārt CNN analīze atklāja kopā pavisam 19 rediģētas detaļas pils apstiprinātajā fotoattēlā.

Mēģinot apslāpēt satraukumu pēc pirmās rediģētās fotogrāfijas, Ketrīna it kā atvainojās un pagājušajā pirmdienā nāca klajā ar rakstisku paziņojumu, kurā sacīja, ka viņai patīk eksperimentēt ar fotoattēlu rediģēšanu. Jaunatklātās neatbilstības karaliskajā fotogrāfijā ir izvirzījušas Midltoni uzmanības centrā un var viegli sabojāt karaliskās ģimenes attiecības ar lielākajām ziņu un fotogrāfiju aģentūrām, kuras ir paudušas neticību Kensingtonas pils publicēto fotogrāfiju autentiskumam.

Atgādinām, ka Velsas princese pašlaik atgūstas pēc plānotas vēdera operācijas, kā vēsta pils. Viņai vajadzētu sākt pildīt savus karaliskos pienākumus pēc Lieldienām, bet presē arvien vairāk izskan runas, ka Ketrīna Midltone saskaras ar daudz nopietnākām veselības problēmām, kas tiek slēptas no sabiedrības.