Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Ukrainietes slepkavība Vācijā - atrasts vēl viens upuris

© Pixabay.com

Kā ziņo Vācijas laikraksts "Bild", atrasts vēl vienas ukrainietes līķis.

Pirms divām nedēļām netālu no Hokenheimas pilsētas Vācijas dienvidos, Reinas krastā, tika atrasts noslepkavotas 27 gadus vecas ukrainietes Margaritas Razazas līķis. Viņa dzīvoja bēgļu centrā kopā ar māti un jaundzimušo meitu. Drīz vien tika atrasta pazudusī meitenīte Mia, bet viņas vecmāmiņa, 51 gadu vecā Marina Stecenko, tika pasludināta par bezvēsts pazudušu.

Tagad, kā ziņo "Bild", Stecenko līķis tika atrasts ezerā netālu no Bādmingolsheimas ciema. Arī viņa tika nogalināta, paziņoja policija.

14. marta rītā parādījās informācija, ka netālu no Hokenheimas pilsētas uz Reinas upes dambja atrasts 27 gadus vecas ukrainietes līķis.

Mediji ziņo, ka pazudusi noslepkavotās sievietes jaundzimusī meita, kura bija tikai piecas nedēļas veca, un viņas māte, 51 gadu vecā Marina Stecenko. Pēc tam bērns tika atrasts un tika aizturēti divi aizdomās turamie.

Lietā aizdomās turamie ir 43 gadus veca krieviete un 44 gadus vecs vācietis. Pēc izmeklētāju domām, viņi nogalināja meitenes māti un vecmāmiņu, lai paņemtu sev bērnu. Noziedznieki vilināja bēgļus, solot viņiem palīdzēt iegūt dokumentus Vācijā.