Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Pasaulē

Tallinas autoostas tualetes apmeklētāji ierauga ko negaidītu

© Pixabay.com

Tallinas autoostas tualetē parādījusies kāda pārsteidzoša iekārta - pie pašas ieejas stāv smaržu automāts, raksta "limon.postimees.ee".

Kā izrādās, pati ideja par mašīnām, kas ikvienu apsmidzina ar viņu iecienītāko smaržu, nav jauna - pirmās šādas ierīces tika masveidā ražotas ASV pagājušā gadsimta 50. gados, taču pirmās smaržu dozēšanas mašīnas pastāvēja jau agrāk, 20. gadsimta sākumā.

Mašīna darbojas ļoti vienkārši: tajā iemet monētu vai ievieto karti, izvēlas smaržas, ievieto vajadzīgo ķermeņa daļu un nospiež pogu. Viena “pūtiena” cena ir viens eiro.

Tirdzniecības automātā Tallinas autoostā ir iespējams izvēlēties no trīs vīriešu smaržām, vienām sieviešu un viena “unisex” aromāta. Pārstāvētie zīmoli ir "Chanel", "Dior", "Tom Ford" un "Valentino".

Izrādās, ka ikviens var iegādāties vai nomāt šādu mašīnu - lai to izdarītu, jāiet uz uzņēmuma vietni, jāaizpilda veidlapa un pēc tam, kā norādīts vietnē, viņi ar jums sazināsies un sniegs sīkāku informāciju. Viņi sola, ka šāda mašīna var kļūt par pasīvo ienākumu avotu.

Aplūkojot uzņēmuma sociālos tīklus, var konstatēt, ka Tallinā ir vēl vismaz viena šāda mašīna un tā atrodas ostā.