Ukraiņu medijs: Kremlī sēras

© Pixabay.com

Ukrainas medijs UNIAN publicējis rakstu, kurā Krievijas kārtējo specdienestu nelaimi nodēvējis par "nelielām sērām Kremlī".

Katru rezi Kremlī valda nelielas sēras, kad izskan ziņas par Rietumu lēmumu nodrošināt Ukrainu ar ieročiem. Krievijā tas tiek interpretēts kā tā specdienestu darba neveiksme. Tāpēc ziņu par munīcijas piegādi Ukrainai Kremlis uztvēris kā sava izlūkdienesta izgāšanos, raksta UNIAN.
"Katrs līdzīgs partneru lēmums, šāda lēmuma paziņošana un vēl jo vairāk tā izpilde, protams, ir nelielas sēras Kremlī... Tas nozīmē, ka kāds nesaņems paaugstinājumu, atlīdzību un nākamās zvaigznes," sacīja Ukrainas Galvenās izlūkošanas direktorāta pārstāvis Andrejs Jusovs.
Pēc viņa teiktā, Krievijas izlūkdienestu aģenti tagad cenšas būt aktīvi, lai nepieļautu jaunu ieroču piegādi Ukrainai. Šī ir lieta, kuru ienaidnieks rūpīgi uzrauga.

Pasaulē

Lietuvas robežsargi aizvadītajā diennaktī piespieduši doties atpakaļ deviņus nelegālos imigrantus, kas nelikumīgi mēģināja iekļūt Lietuvā no Baltkrievijas, svētdien paziņojis Lietuvas Valsts robežsardzes dienests.

Svarīgākais