Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Domubiedru grupa „Republikāņi pret Trampu” atgādina neglaimojošus faktus par prezidenta amata kandidātu

© Ekrānuzņēmums / X

Sekojot nesen izskanējušajām ziņām, ka uz Amerikas Savienoto Valstu (ASV) vadītāja krēslu atkal kandidēs eksprezidents Donalds Tramps un pašreizējais Baltā nama saimnieks Džo Baidens, ASV domubiedru grupa „Republikāņi pret Trampu” atgādina faktu, ka „Lielākā daļa cilvēku, kas strādāja Trampa labā, tagad saka, ka viņš ir absolūti nederīgs amatam.”

Sociālajā vietnē „X” publicētajā video apkopoti vairāki viedokļi no cilvēkiem, kas strādājuši Trampa administrācijā viņa iepriekšējās prezidentūras laikā. Lielākā daļa ar savu vadītāju nebija apmierināti un jau tolaik publiski tika pausti viedokļi par viņa nekompetenci.

Piemēram, bijušais viceprezidents Maiks Penss apgalvoja, ka „viņš personīgi apdraudēja” Pensa ģimeni. Nacionālās drošības padomnieka Džona Boltona vērtējumā ārvalstu vadītāji Donaldu Trampu uzskata par „galma ākstu”, savukārt bijušais ASV ģenerālprokurs Bils Barrs apgalvoja, ka „valsts vadīšana nevar būt kā psihoterapija traumētam vīrietim.”

Grupas „Republikāņi pret Trampu” publicētajā video materiālā apkopoti arī vairāku citu augstāko amatpersonu neglaimojošie vērtējumi: