Prātam neaptverami: Lietuvā pazīstama ārste savā dzīvoklī gadu dzīvo kopā ar dēla līķi

© Ekrānuzņēmums

Drausmīgs notikums Pasvalē - kādreizējā pazīstamā vietējā ārste gandrīz gadu dzīvoja kopā ar sava mirušā dēla līķi. Jau nomelnējušo cilvēka ķermeni atraduši policisti, kuri iekļuvuši dzīvoklī, jo kaimiņi bija sūdzējušies par dīvainu smaku. | Pilnu rakstu varat atrast šeit: https://www-tv3-lt.translate.goog/naujiena/lietuva/pasvalyje-buvusi-gydytoja-namuose-metus-laike-mirusio-sunaus-kuna-kitiems-aiskino-kad-jis-miega-n1323453?priority=2&_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=lv&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=wapp

Cik ilgi pusmūža vīrieša līķis atradies gultā, tagad skaidros eksperti. Kaimiņi domā, ka vīrieti nav redzējuši aptuveni gadu. Sieviete neesot nevienu laidusi dzīvoklī, bet policistiem, kuri vēlējās redzēt dēlu, sacīja, ka viņš guļ. Policistiem radās aizdomas, jo "guļošajam dēlam" bija melna galva un kājas. Izrādījās, ka tas cilvēks jau sen miris.

Pēc ekspertu sākotnējā vērtējuma, mirušais vīrietis gultā varētu būt nogulējis vismaz pusgadu. Tomēr kaimiņi stāsta, ka viņu nav redzējuši ilgu laiku. “Kā var justies, ja dzīvoklī zem tevis tik ilgi guļ līķis. Runā, ka varbūt kaut kur kādu gadu,” stāsta kaimiņš Vilmants.

Mirušais pusmūža vīrietis bija neprecējies, dzīvoja divatā ar māti trīsistabu dzīvoklī. Pēc kaimiņu teiktā, sieviete ar kaimiņiem neesot komunicējusi un mājās nevienu neesot laidusi.

Svarīgākais