Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Pasaulē

"Mēs tik un tā zaudēsim," Krievijas deputāts paziņo valsts televīzijā

© Pixabay.com

Krievijas domes deputāts Leonīds Kalašņikovs valsts televīzijas kanālā atzinis, ka Krievija ir vājāka par Rietumiem gan ekonomiskā, gan ieroču ziņā, raksta "dialog.ua".

Krievijas valsts televīzijas kanāla “Krievija 1” sarunu šovā “60 minūtes” ēterā izskanēja patiesība, ka Krievijas Federācija karā pret Rietumiem neizdzīvos. Šo ideju izteica Krievijas domes deputāts Leonīds Kalašņikovs.

Krievijas deputāts atzīmēja, ka šobrīd ASV un Eiropā dzīvo aptuveni miljards cilvēku un Krievija ar nepilniem 144 miljoniem iedzīvotāju, gauso ekonomiku un novecojušajiem ieročiem Rietumiem nopietnus draudus nerada.

"Ja godīgi, Eiropa plus Amerika - tur ir pusmiljards cilvēku, un tur ir pusmiljards, viņu ekonomika ir milzīga. Mums ir 145 miljonu cilvēku ekonomika. Objektīvi mēs joprojām zaudēsim. Kur mēs paliksim?” teica Kalašņikovs.

Tā vietā, lai apturētu agresiju un uzlabotu attiecības ar Rietumiem, Krievijas deputāts ierosināja palielināt draudus pret ASV un ES. Viņš no Kremļa pieprasa nopietnākas "sarkanās līnijas".

"Un, ja mēs viņiem neuzstādīsim šīs "sarkanās līnijas", tā vai citādi viņi pielīmēs šīs "Taurus" (vācu tāldarbības raķetes) vai nu vienā, vai otrā pusē. Un viņi atnāks! Mums ir jāīsteno daudz nopietnāk šīs "sarkanās līnijas" un jāsaka - puiši, rotaļas ir beigušās," sacīja Krievijas deputāts.

Sarunu šova vadītāja Olga Skabejeva neuzdrošinājās iebilst deputātam.