Medijs: Patruševs licis izmest pa logu Kabajevas bijušo mīļāko

© Pixabay.com

Nikolajevs Patruševs pavēlējis izmest pa logu krievu estrādes dziedātāju, ar kuru vingrotājai un tagadējai Putina mīļotajai Alīnai Kabajevai bijušas attiecības, raksta "dialog.ua".

Bijusī Valsts domes deputāte Marija Maksakova, kura ilgu laiku pavadīja Krievijas elites aprindās, nosauca mākslinieka vārdu, kas gāja bojā Alīnas Kabajevas dēļ, - tas ir padomju estrādes dziedātājs no Kazahstānas Murats Nasirovs.

Maksakova intervijas laikā apgalvoja, ka Kabajevai bija aizkustinošas attiecības ar Muratu Nasirovu.

Laikā, kad Nasirovs gāja boja, pazīstamajai vingrotājai bijušas tuvas attiecības arī ar Krievijas Iekšlietu ministrijā strādājošu gruzīnu, kurš viņai pasniedzis greznas dāvanas.

Nikolajs Patruševs - Krievijas valsts un drošības dienestu darbinieks - licis izmest pa logu vienu no Kabajevas draugiem, bet otrs it kā esot atpircies.

Nasirova biogrāfija liecina, ka viņa nāves iemesls bija izkrišana no Maskavas dzīvokļa balkona, bet patiesie nāves apstākļi palika nezināmi. Ķermeņa autopsija parādīja, ka žurnālistu versijas par Nasirova narkotiku lietošanu nav pamatotas. Arī pielūdzējam no Gruzijas liktenis nebija patīkams - vairākus gadus vēlāk pret viņu tika ierosināta krimināllieta, un visa viņa manta tika konfiscēta.