Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Pasaulē

Vai Krievijas Federācijā gaidāma režīma maiņa? Budanovs nāk klajā ar svarīgu paziņojumu

© Pixabay.com

Pēc Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes vadītāja teiktā, bez Ukrainas palīdzības nav jēgas rēķināties ar režīma maiņu Krievijas Federācijā, raksta "unian.net".

Režīms Krievijā, iespējams, var vājināties un mainīties, bet tieši Ukraina būs tā, kas tam iedos grūdienu, forumā "Ukraina. 2024. gads" sacīja Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes vadītājs Kirils Budanovs.

"Vispirms jāsaprot, ka nevajag ticēt, ka režīms Krievijas Federācijā vājināsies pats no sevis - tas nenotiks. Bez mūsu palīdzības tas ir absolūti nereāli. Ko nozīmē situācijas stabilitāte Krievijā? Tas ir drauds un briesmas pasaulei un Ukrainai. Līdz ar to ir skaidrs, ka stabila režīma klātbūtne nākotnē būs pastāvīgas briesmas pasaulei," sacīja Budanovs.

Viņš arī piebilda, ka tiek strādāts, lai destabilizētu režīmu Krievijas Federācijā. Lai to izdarītu, Ukraina rīko “noteiktus pasākumus” Krievijas Federācijas teritorijā.

Pēc viņa teiktā, Ukrainas izlūkdienesti turpinās veikt atbilstošas ​​darbības arī turpmāk, kamēr Krievijas Federācija veiks pilna mēroga karu pret Ukrainu.

"Kādas darbības mēs veiksim? Tas ir turpinājums tām operācijām, kas šobrīd notiek, palielinot to tempu, tas lielā mērā ir atkarīgs no mūsu aizsardzības un industriālā kompleksa spējām. Par laimi, tas pēdējā laikā attīstās diezgan spēcīgi.

Kamēr karš pie mums turpinās, Krievijas Federācijas teritorijā būs problēmas,” solīja Budanovs.