Piektdiena, 10.maijs

redeem Maija, Paija

arrow_right_alt Pasaulē

"Ir acīmredzams, ka kādam atbrīvo ceļu". Krievijā gatavo jaunu varas pēcteci

© Pixabay.com

Aleksandrs Musienko ir pārliecināts, ka Krievijas represīvās mašīnas aktivizēšanās liecina par Putina pēcteča virzību uz priekšu, kura vārds sabiedrībai vēl nav zināms, raksta dialog.ua.

“Rosneft” vadītāja dēla Igora Sečina noslēpumainā nāve, acīmredzamā Alekseja Navaļnija slepkavība un citi līdzīgi notikumi liecina, ka Krievijā notiek atbrīvošanās no visiem tiem, kuriem turpmāk nevajadzētu nākt pie varas. Vai nu Kremlis arvien vairāk apsver scenāriju, kurš nāks pēc Putina, vai arī pats Putins gatavo sev aizvietotāju.

“Navaļnija likvidācija liberālajam spārnam pilnībā atcēla visas izredzes uz panākumiem. Nākamais solis ir iztīrīt dažādu klanu pārstāvjus,” šādu viedokli intervijā YouTube kanālam “Tagad” pauda Militāri juridisko pētījumu centra vadītājs Aleksandrs Musienko.

"Svarīgākais ir novērot, kurš no tā nostiprinās savas pozīcijas. Tas ir, kādam ceļš faktiski tiek atbrīvots, atņemot konkurentus. Domāju, ka to mēs redzēsim tuvākajā laikā. Varbūt pat pirms vēlēšanām,” atzīmēja analītiķis.

Pēc Musienko teiktā, pēc Krievijas prezidenta vēlēšanām mēs aptuveni sapratīsim, kā mainās situācija Krievijas Federācijā, un kurš ir galvenais “ieguvējs” no notiekošā.

"Ļoti interesanti, ka šodien ar Kadirovu un viņa svītu nekas nenotiek. Šis ir interesants brīdis. Un, ja mēs runājam par Prigožinu un viņa sekotājiem, tad tie visi ir Šoigu konkurenti. Gluži pretēji, ar viņiem visiem “kaut kas” notiek,” piebilda Musienko.