Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Pasaulē

Vai Metjū Perijs kritis nežēlastībā? Skaidro Britu Kinoakadēmijas balvas rīkotāji

© Depositphotos

BAFTA (Britu Kinoakadēmijas balva) priekšnieki ir paskaidrojuši, kāpēc Metjū Perijs tika atstāts ārpus ceremonijas ikgadējā piemiņas sarakstā, raksta "dailymail.co.uk".

Saniknotie fani ļoti ātri pamanīja, ka iemīļotais aktieris nav iekļauts Britu Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijā, kas notika svētdien.

Seriāla “Draugi” zvaigzne tika atrasts miris savā burbuļvannā oktobra beigās 54 gadu vecumā, taču, neskatoties uz viņa izcilo karjeru kino jomā pēc Čendlera Binga slavas iegūšanas NBC komēdijā, viņš netika iekļauts ikgadējā balvu pasniegšanas ceremonijā, kuras laikā parasti piemin arī labākos no aizgājušajiem aktieriem.

Pēc filmēšanās 90. gadu komēdijā aktieris filmējās daudzās citās Holivudas filmās, tostarp "The Whole Nine Yards" un "Birds of America".

2009. gadā viņš filmējās kopā ar Zeku Efronu filmā "17 Again", kas kļuva par viņa pēdējo lielo kino lomu.

Svētdienas ceremonijas laikā starp zvaigznēm, kuras tika pieminētas, bija “Harija Potera” zvaigzne sers Maikls Gambons, rokenrola leģenda Tīna Tērnere un aktrise Glenda Džeksone.

Pēc tam, kad skatītāji nosodīja organizatorus par Metjū izslēgšanu no saraksta, BAFTA rīkotāji apgalvo, ka viņu atcerēsies maijā gaidāmajā BAFTA pasākumā.

Paziņojumā amatpersonas teica: "Mēs apstiprinām, ka viņš tiks pagodināts mūsu gaidāmajā BAFTA televīzijas balvu pasniegšanas ceremonijā maijā, kā arī mūsu tīmekļa vietnes sadaļā "in memoriam"."