Navaļnija sieva zina, kāpēc Putins nogalināja Alekseju

© Depositphotos

Cietumā mirušā Alekseja Navaļnija sieva Jūlija solīja publiskot patieso iemeslu, kāpēc Putins devis pavēli nogalināt politiķi, raksta "dialog.ua".

Politiķa Alekseja Navaļnija atraitne Jūlija savā lapā sociālajā tīklā "Twitter/X" publicējusi ierakstu, kurā paziņojusi, ka viņa turpinās savu darbu. Viņa arī sacīja, ka zina, "kāpēc Putins pirms trim dienām nogalināja Alekseju".

"Mēs jums par to drīzumā pastāstīsim," Jūlija Navaļnaja sacīja ierakstam pievienotajā video.

Video tika publicēts arī Alekseja Navaļnija "YouTube" kanālā, kur pēdējos gados tika publicētas dažādas augsta līmeņa noziegumu un korupcijas izmeklēšanas Krievijas valdībā.

Iepriekš kļuva zināms par opozīcijas politiķa Alekseja Navaļnija nāvi, kurš atradās stingrā režīma kolonijā. Oficiālais nāves cēlonis vēl nav paziņots, taču Navaļnija atbalstītāji apgalvo, ka viņš tika saindēts. Opozicionāra sieva Jūlija sacīja, ka vainīgie par viņas vīra nāvi tiks sodīti, un publicēja video ar aicinājumu, kurā viņa paziņoja, ka viņas nogalinātā vīra lieta tiks turpināta.

Pasaulē

Atklājusies Krievijas Aizsardzības ministrijas blēdība - žurnālistiem izdevies noskaidrot, ka vietējie obligātā dienesta karavīri viņiem nezinot, reģistrēti kā līgumkaravīri, raksta “dialog.ua”.