Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Amerikānis pie slavenās Neišvānšteinas pils Vācijā pastrādā šausalīgu noziegumu pret savām tautietēm

© Freepik

Kāds vīrietis no ASV atzinis, ka pagājušajā gadā noslepkavojis amerikānieti, kuru arī izvarojis, nogrūžot viņu gravā netālu no slavenās Vācijas pils.

Vārdā nenosauktais vīrietis pie pils satikās ar divām amerikānietēm, no kurām vienu izvaroja, nožņaudza un nogrūda aizā. Viņš arī pārgrūda otru sievieti pāri malai, taču viņa izdzīvoja.

Neišvānšteinas pils ir viena no Vācijas pazīstamākajām apskates vietām. Trijotne atradās netālu no "Marienbruecke" — tilta pār aizu, no kura paveras skats uz tuvējo pili.

Aizvilinājis viņas prom no takas, vīrietis uzbrucis jaunākajai sievietei, piespiežot viņu pie zemes un mēģinot izģērbt. Kad otra sieviete mēģināja iejaukties, izcēlās kautiņš un aizdomās turamais viņu esot nogrūdis lejā pa stāvu nogāzi.

Viņa nokrita apmēram 50 metrus, taču, neskatoties uz galvas traumām un vairākiem sasitumiem, izdzīvoja. Tiek apgalvots, ka aizdomās turamais pēc tam žņaudzis jaunāko sievieti, līdz viņa bija bezsamaņā, un viņu izvarojis.

Par slepkavību Vācijā paredzētais maksimālais sods ir mūža ieslodzījums. Paredzams, ka spriedums tiks pasludināts, agrākais, marta vidū.