Publiskota Putina fotogrāfija, kas sanikno pat Krievijas iedzīvotājus

© Depositphotos

Krievijas Federācijas prezidenta Vladimira Putina uzvalks izraisījis skandālu - prezidents runas laikā pacēlis labo roku, atsedzot skatieniem “Brioni” firmas logotipu - šāda uzvalka cena ir apmēram astoņi tūkstoši ASV dolāru, raksta "dialog.ua".

Uzrunas laikā vienā no Krievijas forumiem Putins, kurš ir pazīstams ar saviem izteikumiem par to, cik svarīgi Krievijai ir aizstāt importa preces, tika pamanīts ģērbies dārgā itāļu zīmola “Brioni” uzvalkā.

Jāatzīmē, ka Itālija līdzās dalībai NATO aktīvi palīdz Ukrainai ar ieročiem un militāro aprīkojumu. Šis fakts izraisīja sašutuma vētru sociālajos tīklos, kur Putins tika apsūdzēts liekulībā un melos. “Brioni” firmas uzvalka izmaksas ir aptuveni 8000 ASV dolāru, neskaitot pasūtījuma un pielaikošanas izmaksas.

"Šeit viņš ir, patriotiskais importa aizstājējs! Uzvalkā par 8000 dolāru no ienaidnieka NATO zīmola," komentētāji bija sašutuši.

"Bet pavisam nesen viņš runāja par nepieciešamību valkāt pašmāju drēbes! Kur ir viņa slavinātā Krievu pasaule?" jautāja citi.

Ir vērts atzīmēt, ka šī nav pirmā reize, kad Putins ir nonācis neērtā situācijā savas mīlestības pret dārgiem zīmoliem dēļ. Iepriekš viņš tika manīts valkājam 300 000 ASV dolāru vērtu “Breguet” pulksteni un 10 000 ASV dolāru vērtus “Loro Piana” apavus. Krievijas prezidentam patīk arī dārgas itāļu dūnu jakas.

Šādi incidenti tikai vairo krievu neapmierinātību ar Putinu, kurš, deklarējot patriotismu un nepieciešamību aizstāt importa preces, pats dod priekšroku luksusa precēm no “naidīgajām” valstīm.