Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Pasaulē

Lidojuma laikā pār pasažieriem nolīst tārpi

© Pixabay

Aviokompānijas "Delta Airlines” reisā no Amsterdamas uz Detroitu (ASV) lidmašīna bija spiesta apgriezties pēc tam, kad uz pasažieriem no augšējā bagāžas nodalījuma sāka līt tārpi.

Kā vēsta medijs "SkyNews”, negadījums noticis otrdien. Lidmašīna jau atradās gaisā, kad ekonomiskajos sēdekļos esošie pasažieri sūdzējās par kukaiņiem, kas uz tiem līst no rokasbagāžas plauktiem. Vēlāk atklājās, ka tārpi bija iemitinājušies trūdošās zivīs, kuras kāds pasažieris bija vedis savā rokas bagāžā.

Negadījums lika lidmašīnai apgriezties stundu pēc pacelšanās. Kad tā nolaidās, visiem pasažieriem tika dots norādījums izkāpt no lidmašīnas, un koferis ar zivīm tika ievietots maisā, kuru vēlāk iznīcināja. Lidmašīna tika arī rūpīgi iztīrīta.

Kāda pasažiere, vārdā Kelce, mikroblogošanas vietnē "X” dalījās savā pieredzē. "Tiešām jauki pavadīt divas stundas lidojumā uz Amsterdamu un uzzināt, ka ar mums brauc sapuvušas zivis un tārpi," viņa rakstīja.

Tikmēr "Delta Airlines” paziņojumā medijiem atvainojās par notikušo. "Mēs atvainojamies 133. reisa AMS-DTW pasažieriem par to, ka viņu ceļojums tika pārtraukts nepareizi iepakotas rokas bagāžas dēļ," paziņoja aviokompānija.