Putina izturēšanās intervijas laikā ar Karlsonu atklāj viņa veselības problēmas

© Depositphotos

Mediji pēc rūpīgas Krievijas prezidenta Putina, kurš šobrīd ir 71 gadu vecs, neverbālo signālu un žestu analīzes intervijā ar amerikāņu žurnālistu Takeru Karlsonu pievērsuši uzmanību Kremļa vadītāja dīvainajai uzvedībai, raksta vācu izdevums “Bild”.

Krievijas prezidents intervijas laikā uzvedās ļoti dīvaini, atklājot ne tikai problēmas ar fizisko, bet arī psiholoģisko veselību. “Bild” žurnālisti publicēja video fragmentu, kurā Putins nemitīgi noņem un atkal uzvelk rokaspulksteni, izstiepj plaukstas locītavu un pat ar abām rokām iztaisno kreiso kāju, kas iepriekš spontāni parāvusies uz sāniem.

Žurnālisti atzīmē, ka vecuma demence var būt tikai neliela daļa no Putina veselības problēmām. Ir zināms, ka pēc kritiena no zirga 2012. gadā Putina veselība pasliktinājās, viņam sākās problēmas ar apakšējām ekstremitātēm un mugurkaulu.

Sociālie tīkli arī atzīmē, ka Putins reti sniedz intervijas Rietumu žurnālistiem, kuras netiek pakļautas Kremļa cenzūrai. Parasti Kremļa mediji šādus neveiklus mirkļus intervijās izgriež vai arī rūpīgi nomaskē, radot “veselīga un mūžīgi jauna” Putina tēlu.

Svarīgākais