Nāve filmēšanas laukumā - iet bojā Marvel seriāla “Wonder Man” komandas dalībnieks

© Pixabay.com

Saskaņā ar Marvel Studios paziņojumu, otrdien pēc negadījuma filmēšanas laukumā miris komandas loceklis, kas strādāja pie gaidāmā Marvel seriāla “Wonder Man”, ziņo cnn.com.

"Mūsu visdziļākā līdzjūtība viņa ģimenei un draugiem. Mēs sniegsim savu atbalstu un izmeklēsim negadījuma apstākļus," teikts studijas paziņojumā.

Tiek ziņots, ka apkalpes loceklis, kuru Losandželosas apgabala medicīnas ekspertīzes birojs identificēja kā 41 gadu veco Huanu Karlosu Osorio no Kalifornijas, bija tehniskais darbinieks, kurš nokrita no sastatnēm.

Losandželosas policijas departamenta preses sekretārs Čārlzs Millers apstiprināja, ka otrdien ap plkst. 6:55 pēc vietējā laika policisti saņēmuši izsaukumu uz CBS Radford Studios adresi. Viņš arī sacīja, ka pagaidām neesot aizdomu par tīšu slepkavības mēģinājumu, tomēr izmeklēšana turpinās.

Filmā “Wonder Man” darbojas mazāk pazīstams Marvel varonis, kas pirmo reizi tika parādīts skatītājiem 60. gados. Šovu bija paredzēts straumēt pakalpojumā Disney+. Pašlaik vēl nav zināms filmas izlaišanas datums.

Svarīgākais