Aktieris kļūdas dēļ saņem savam vārda brālim domātu miljons dolāru lielu honorāru

© Pixabay.com

Filmas “The White Lotus” zvaigzne Toms Holanders atklājis, ka kļūdas dēļ saņēmis algas čeku, kas bija paredzēts “Zirnekļcilvēka” aktierim Tomam Holandam - un summa ir patiešām iespaidīga, raksta bbc.com.

Runājot ar “Late Night” raidījuma vadītāju Setu Maijersu, Holanders sacīja: "Mēs strādājām pie tiem pašiem aģentiem, un grāmatvedības nodaļas darbinieki apjuka - es saņēmu visu viņa honorāru par filmu “Atriebēji.””

Paskaidrojot, kā viņš atklāja kļūdaino maksājumu, Holanders sacīja, ka bijis teātrī un skatījies sava drauga izrādi, kurš par to saņem 300 mārciņas.

"Es sēdēju skatītāju vidū, tikko biju uztaisījis BBC šovu par 30 000 mārciņu, ar ko man bija jādzīvo visu nākošo gadu, un es domāju - tas ir brīnišķīgi, es esmu ļoti pārticis.”

Pēc kāda laika viņš pārbaudīja savu e-pastu un ieraudzīja ziņu par algas čeku ar uzrakstu "Kases bonuss The Avengers".

"Tā bija pārsteidzoša naudas summa," teica aktrieris. "Tur bija vairāk naudas, nekā es jebkad biju redzejis. Tā bija septiņciparu summa. Mana pašapmierinātības sajūta par manu algu pazuda," viņš piebilda.

Toms Holands, kura honorāru saņēma Toms Holanders, ir spēlējis Zirnekļcilvēku sešās Marvel Cinematic Universe filmās.

Holanders sacīja: "Es, protams, neesmu viņam līdzīgs, bet, ja runājam tikai par mūsu vārdiem, mēs tiekam sajaukti itin bieži.”

Pasaulē

Klimata pētnieki ceļ trauksmi par pieaugošo mega cunami risku, kuru viļņi pārsniegtu 100 metru augstumu. Tos var izraisīt Grenlandes ledāju kušana, kas izraisa milzīgus zemes nogruvumus.

Svarīgākais