Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Pasaulē

Latvijas tenisiste Semeņistaja iekļūst W-50 turnīra pusfinālā

© pixabay.com

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja piektdien iekļuva Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Bengalūru W-50 sērijas turnīra pusfinālā.

Ar pirmo numuru turnīrā izsētā Semeņistaja (WTA 142.) ceturtdaļfinālā pieveica krievieti Poļinu Kudermetovu (WTA 186.), kura turnīrā ir izsēta ar piekto numuru, pretiniecei atsakoties no cīņas, kad rezultāts bija ar 6-3, 6-7 (5:7), 5-1 Latvijas tenisistes labā.

Par pusfināla sasniegšanu Semeņistaja nopelnīja 20 pasaules ranga punktus.

Pusfinālā Latvijas sportiste tiksies ar Naho Sato (WTA 441.), kura divu Japānas tenisistu cīņā piektdien ar 6-4, 7-5 apspēlēja Mei Jamaguči (506.).

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Semeņistaja ar 6-2, 6-1 sagrāva mājinieci Sohu Sadiku (WTA 1296.), bet otrās kārtas mačā ar 7-6 (7:5), 3-6, 6-4 uzvarēja Vācijas tenisisti Lēnu Papadaki (WTA 504.).

Dubultspēlēs Semeņistaja pārī ar itālieti Kamillu Rozatello ir izsētas ar pirmo numuru un piektdien pusfinālā tiksies ar Japānas duetu Saki Imamura/Sato.

Latvijas un Itālijas duets pirmajā kārtā ar 3-6, 6-1, 10:6 uzvarēja Indijas tenisistes Vaišnavi Adkaru un Sahadžu Jamalapalli, bet otrās kārtas mačā ar 6-4, 6-4 - krievietes Kudermetovu un Jekaterinu Jašinu.

Par pusfināla sasniegšanu Semeņistaja ir tikusi pie 20 pasaules dubultspēļu ranga punktiem.

Jau ziņots, ka otrdien pirmajā kārtā zaudējumu dubultspēlēs pārī ar grieķieti Sapfo Sakellaridi piedzīvoja Diāna Marcinkēviča, duetam esot izsētam ar ceturto numuru.

Vienspēlē viņa cieta zaudējumu kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā.