Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Pasaulē

Latvijas tenesiste Semeņistaja iekļūst W-50 turnīra ceturtdaļfinālā

© pixabay.com

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja ceturtdien Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Bengalūru W-50 turnīrā iekļuva ceturtdaļfinālā.

Ar pirmo numuru turnīrā izsētā Semeņistaja (WTA 142.) otrās kārtas mačā ar 7-6 (7:5), 3-6, 6-4 uzvarēja Vācijas tenisisti Lēnu Papadaki (WTA 504.).

Nākamajā kārtā Latvijas sportiste stāsies pretī krievietei Polīnai Kudermetovai (WTA 186.), kura turnīrā izsēta ar piekto numuru.

Par trešās kārtas jeb ceturtdaļfināla sasniegšanu Semeņistaja nopelnījusi 11 WTA ranga punktus.

Pirmajā kārtā Semeņistaja ar 6-2, 6-1 sagrāva mājinieci Sohu Sadiku (WTA 1296.).

Dubultspēlēs Semeņistaja pāri ar itālieti Kamillu Rozatello ir izsētas ar pirmo numuru un otrās kārtas mačā ar 6-4, 6-4 uzvarēja krievietes Kudermetovu un Jekaterinu Jašinu.

Par trešās kārtas jeb pusfināla sasniegšanu Semeņistaja tikusi pie 20 WTA dubultspēļu ranga punktiem.

Trešdien Latvijas un Itālijas duets pirmajā kārtā ar 3-6, 6-1, 10:6 uzvarēja Indijas tenisistes Vaišnavi Adkaru un Sahadžu Jamalapalli.

Jau ziņots, ka otrdien pirmajā kārtā zaudējumu dubultspēlēs piedzīvoja Diāna Marcinkēviča. Viņa pārī ar grieķieti Sapfo Sakellaridi bija izsētas ar ceturto numuru, taču ar 2-6, 6-4, 3:10 piekāpās taivānietei Li Jujuņai un japānietei Eri Šimidzu.

Zaudējot pirmajā kārtā, Marcinkēviča turnīru noslēdza ar vienu WTA dubultspēļu ranga punktu. Vienspēlēs viņa zaudēja kvalifikācijas otrajā kārtā un pie ranga punktiem netika.

Tikmēr Antaljā W-50 turnīra dubultspēļu sacensībās Daniela Vismane un spāniete Anhela Fita Boluda, kurām sacensībās ticis trešais numurs, otrajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā ar 6-3, 6-2 uzvarēja Ķīnas un Turcijas duetu Mi Tjaņmi un Ilaju Joruku.

Par pusfināla sasniegšanu Vismane nopelnījusi 20 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Pirmās kārtas mačā Vismane un Boluda ar 6-3, 7-5 pārspēja Dienvidkorejas tenisisti Bojunu Jonu un japānieti Mio Mušiku.

Jau ziņots, ka Antaljā vienspēļu sacensībās Vismane, kura WTA rangā ieņem 370.pozīciju un sacensībās bija izsēta ar 12.numuru, otrās kārtas spēlē ar 4-6, 6-3, 1-6 nācās piekāpties japānietei Šiho Akitai (WTA 649.). Par dalību sacensībās Vismane nopelnīja trīs punktus WTA rangā.