Jaungada naktī Dalasā nogalināts latvietis -35 gadus vecais Kārlis

© pixabay.com

Jaungada naktī slepkava laupīja dzīvību 35 gadus vecajam Kārlim Jaunzemam, kas ASV bija ieradies no Latvijas, vēsta fox4news.com.

Kārlis ASV bija pavadījis tikai divus mēnešus un bija ieradies Dalasā tikai dažas stundas pirms savas nāves. Viņu nošāva aptuveni pulksten 20:30 pēc vietējā laika, kad viņš sēdēja savā darba mašīnā.

"Strādīgs puisis. Ar viņu nebija nekādu grūtību vai tamlīdzīgi. Viņš strādāja uzņēmumā Čikāgā. Un Dalasā viņš bija ieradies pirmo reizi. Viņš domāja, ka Jaungada naktī darīs to, ko parasti dara amerikāņi Jaungada vakarā, sēdēs skatīsies uguņošanu," medijam sacīja Dalasas polcijas departamenta detektīvs Deivids Grubs. Viņš stāstīja, ka joprojām notiek slepkavības izmeklēšana un policija dara visu, lai vainīgo atrastu.

Pēdējo reizi ar ģimeni Latvijā Kārlis bija sazinājies 30 stundas pirms brīža, kad viņu atrada. Diemžēl nogalinātu.

"Viņš devās ceļojumā uz ASV, lai atpūtinātu prātu un apskatītos, kā citi cilvēki dzīvo pasaulē," medijam sacīja Kārļa brālis Mārtiņš.

5. janvārī sociālajā vietnē "Facebook" izskanēja lūgums palīdzēt Kārļa ģimenei, jo repatriācijas izmaksas ir ļoti augstas.

Pirms dažām dienām Facebook parādījās ieraksts, ka minimālā summa ir savākta. Ģimene un draugi varēs atvadīties no Kārļa un guldīt mūža mierā Latvijā. Ģimene un draugi no sirds pateicas līdzcilvēkiem par atbalstu.



Svarīgākais