Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Pasaulē

Krievijas influenceris, dzenoties pēc skatījumiem, iemet sniega kupenā savu 2 mēnešus veco dēlu

© Pixabay.com

Influenceris no Krievijas Sergejs Kosenko izpelnījās skatītāju sašutumu pēc tam, kad ievietoja internetā video, kurā redzams, kā viņš savus divus mēnešus veco bērnu iemet sniega kupenā, ar parakstu “Leo pirmais lidojums”, raksta limon.postimees.ee.

Kosenko vēlāk publicējis video, kurā atvainojas par iepriekšējo video, kurā viņš iemet sniega kupenā savu divus mēnešus veco dēlu Leo.

Šobrīd video bairs nav pieejams apskatei, tomēr vēl pirms dažām dienām tas izraisīja sašutuma vilni sociālajos tīklos: cilvēki apsūdzēja tā autoru par vardarbību pret bērniem un nežēlīgu veidu, kā iegūt slavu.

Pēc tam, kad Krievijas tiesībsargājošās iestādes un Izmeklēšanas komitejas vadītājs Aleksandrs Bastrikins sāka interesēties par situāciju, Kosenko mēģināja taisnoties un izskaidrot video ideju, taču sapinās savā liecībā: viņš vai nu apgalvoja, ka bērna vietā video patiesībā redzama lelle, vai arī teica, ka vispirms sniega kupenu “pārbaudījis” pats.

Rezultātā Kosenko publiski atvainojās par notikušo un ierakstīja jaunu video, kurā detalizēti paskaidroja, ko ar to domājis. VIņš teica, ka ir kļūdījies, jo viņš “ir tēvs pirmo reizi”, un tagad viņš visu ir sapratis un skatījies uz video ar citu skatienu - “no ģimenes vērtību viedoklļa”.

Savā Instagram vietnē viņš rakstīja:

“Es esmu bijis bloga autors ļoti ilgu laiku. Es veidoju daudz video. Ikviens, kas man seko, zina, ka tie ir dažādu žanru video, tostarp ļoti ekstrēmi video, kurus daudzi cilvēki nekad neuzņemtu ne ar kameru, ne bez kameras.

Es nesen kļuvu par tēvu, tā man ir neticama laime, es jau ļoti ilgi vēlējos par tādu kļūt. Es ļoti mīlu Leo, es daru visu, lai mūsu ģimenē viss būtu lieliski.

Man šī ir pirmā reize, pirmā reize kā tēvam. Es nekad neesmu bijis tēvs, man nekad nav bijis bērnu. Un video, ko es uzņēmu... Dabiski, ka es nekad mūžā neapdraudētu sev tuvu cilvēku veselību un jo īpaši sava dēla dzīvību. Un pat izmantojot bērna, lelles tēlu - es tagad domāju, ka tā ir slikta doma, jo ģimenes vērtības ir ļoti svarīgas. Ļoti svarīgas ir tēva un bērna attiecības, attiecības ģimenē. Un es saprotu, kāpēc tas izraisīja tik lielu agresiju. Un pilnīgi pareizi. Tāpēc es gribu atvainoties tiem, kas to redzēja kā iespējamu piemēru. Protams, nē. Protams, es nevēlos, lai citi to atkārtotu. Tagad es tam pieeju pavisam citādāk. Un, protams, es nekad netaisīšu līdzīgus video. Ceru, ka sapratāt.”

Sergejs Kosenko ir populārs bloga autors, kurš māca investēt un veiksmīgas dzīves noslēpumus. Viņa Instagram lapai seko vairāk nekā 7 miljoni cilvēku. Video, kurā viņš iemet dēlu sniega kupenā, filmēts Kurševelā - Kosenko pirms tam sacīja, ka gatavojas uzņemt skatītāko video. Pret blogeri, iespējams, tiks ierosināta krimināllieta, bet, tā kā Kosenko ar ģimeni dzīvo Losandželosā, Krievijas tiesībsargājošajām iestādēm būs jāierosina Kosenko izdošanas jautājums.