Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Pasaulē

No vēža mirusi ASV seriālu zvaigzne

© video ekrānšāviņš

Aktieris Adans Kanto nomiris 43 gadu vecumā, ziņo Deadline. Viņš aizgāja mūžībā 8. janvārī pēc ilgstošas ​​cīņas ar aklās zarnas vēzi.

Amerikāņu seriālu fani viņu labi pazīst pēc Pola Toresa lomām seriālā The Following un Ārona Šora filmā The Last Candidate. Viņš arī filmējās pirmajās divās seriāla The Cleaning Lady sezonās, bet trešajā nevarēja parādīties veselības problēmu dēļ.

Canto dzimis Meksikā 1981. gadā. Ar mātes atbalstu viņš septiņu gadu vecumā sāka uzstāties uz skatuves kā dziedātājs. 16 gadu vecumā Kanto pameta mājas, lai turpinātu mūziķa karjeru. Viņš piecus gadus strādāja par mūziķi Mehiko un bija džeza grupas Del Canto solists. Turklāt viņš ir sarakstījis un producējis vairākas dziesmas filmām un televīzijai.

Pēc tam viņš sāka darboties reklāmās Mehiko un drīz tika uzaicināts filmēties televīzijas seriālā Estado de Gracia. 2013. gadā Kanto debitēja amerikāņu televīzijā, spēlējot Pola Toresa lomu Fox drāmas seriālā The Following tā pirmajā sezonā. Pēc tam viņu sāka uzaicināt uz citiem projektiem.

Canto spēlēja arī Sunspot filmās X-Men: Days of Future Past un Desi filmā Bruises.

Aktierim bija sieva un divi bērni.