Trampu ģimenē sēras

© video ekrānšāviņš

Mūžībā devusies Donalda Trampa sievasmāte Amālija Knavsa.

Par to savā profilā platfomā X paziņoja aizgājējas meita Melānija:

"Ar dziļām skumjām paziņoju, ka mūžībā ir aizgājusi mana mīļotā māte Amālija.

"Amālija Knavsa bija stipra sieviete, kas vienmēr izturējās ar žēlastību, siltumu un cieņu. Viņa bija pilnībā uzticīga savam vīram, meitām, mazdēlam un znotam. Viņas mums neizmērojami pietrūks un turpināsim godāt un mīlēt. viņas mantojums," teikts Tampa kundzes paziņojumā.

Šīs ziņas nāk pēc tam, kad Donalds Tramps izmantoja savu Jaungada vakara pasākumu Mar-a-Lago, lai atzītu savas sievas prombūtni no ģimenes sapulcēm svētku laikā, pastāstot pūlim, ka viņa apmeklē savu māti.

Avoti ASV medijiem stāsta, ka bijusī pirmā lēdija nebija Trampa Jaungada svinībās, un videomateriālos redzams, ka, kad bijušais prezidents runāja ar klātesošajiem, viņš paziņoja: "Melānija - lieliska pirmā lēdija, tik populāra, tauta viņu mīl. - viņa tagad atrodas slimnīcā kopā ar mammu. Viņas māte Amālija ir ļoti slima, bet cerams, ka viņa atveseļosies.

77 gadus vecais Tramps turpināja: "Bet viņa ir ļoti slima, tāpēc es tikai vēlos pateikt "sveiki" pirmajai lēdijai — mēs tikko runājām Maiami, lieliskajā slimnīcā, un, cerams, viņiem viss būs kārtībā. Bet tas ir grūti Pirmkārt, tas ir ļoti grūti. Viņa, iespējams, pazīst aptuveni 95% cilvēku šajā telpā. Mēs tikai vēlamies novēlēt Amālijai, lai viņai pēc iespējas ātrāk kļūst labāk.