"Maskava, gatavojies!” Ukraina brīdina par atbildes triecienu

© Scanpix

Krievijas iedzīvotāji tiek brīdināti par atbildes triecienu pret Maskavu, dodot mājienu uz plašu mērķu sarakstu Krievijas galvaspilsētā, raksta dialog.ua.

Krievijas telekanāla “Spas” ēterā parādījies video ar brīdinājumu maskaviešiem. Video izteikts brīdinājums Maskavas iedzīvotājiem par atbildes triecienu, acīmredami runājot par atbildi uz raķešu uzbrukumiem Ukrainai.

Publicētajos kadros redzamas Maskavas ēku panorāma, kā arī Ostankino, Krievijas Federācijas Izmeklēšanas komitejas, Krievijas Federācijas Aizsardzības ministrijas un citu centrālo biroju kartogrāfiskās koordinātas.

Iespējams, tiek gatavots lēmumu Krievijas galvaspilsētas masveida apšaudei, reaģējot uz uzbrukumiem Kijivai. Videoklipa fragmentu publicējis Telegram kanāls “Ukraine 365”.

Šī nav pirmā reize, kad Krievijas televīzijas kanālos parādās provokatīvi video. Televīzijas kanāls "Rossija 1" pagājušajā gadā demonstrēja video, kas aicināja gāzt varu Krievijā. Hakeri Krievijas telekanālos pārraidīja arī Ukrainas prezidenta Vladimira Zelenska uzrunas.

Svarīgākais