Krievijas dziedātāja Maslova, kura atzinās mīlestībā Putinam, atpūšas Karpatos - ukraiņi ir sašutuši

© Scanpix

Ukrainā plosās skandāls par Maskavas dziedātājas Alīnas Maslovas ierašanos kūrortā Karpatos, raksta dialog.ua.

Krievu blogere un dziedātāja Alīna Maslova, kura dzīvo un strādā Maskavā, atvaļinājumā ieradusies Dragobratas kūrortā Aizkarpatijā - ukraiņi pieprasa krievieti nekavējoties izraidīt no valsts.

Maslova savā “Instagram” vietnē rakstīja par ierašanos Ukrainā, kas izraisīja milzīgu skandālu, un šobrīd krievietes “Instagram” profils ir slēgts, tomēr abonentiem izdevās uzņemt viņas lapas ekrānuzņēmumus.

Kad pār Maskavas emuāru autori krita kritikas vilnis par vizīti Ukrainā, viņa sāka taisnoties, ka viņai esot gan krievu, gan ukraiņu saknes, kā arī dēvējot sevi par “miera cilvēku”.

Maslova neuzdrošinājās savos ierakstos rakstīt vārdu “karš”, bet gan raksturoja Krievijas agresiju kā “politisku rīcību”.

"Es palīdzēju bēgļiem visa šī stāsta sākumā, taču es nekad nenostājos vienā pusē. Esmu miera cilvēks," viņa rakstīja sociālajos tīklos.

Meitene arī sūdzējās par naidu, ko saņem no ukraiņiem internetā. "Esmu satriekta, kas notiek manā pastkastītē... Es pat nevaru parādīt, ko viņi tur raksta... Es pat nezināju, ka var tik skarbi izteikties," viņa rakstīja.

Ukraiņi asi reaģēja uz Maslovas ierašanos valstī, pieprasot, lai tiesībsargājošās iestādes nekavējoties izraidītu krievieti, kura dzīvo un strādā Krievijas Federācijā, ar saviem nodokļiem sponsorējot agresiju pret Ukrainu.

Svarīgākais