Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Lidmašīnas pasažieri, kuri cerēja ceļot laikā un divreiz sagaidīt 2024. gadu, piedzīvo neveiksmi

© Scanpix

United Airlines lidojuma pasažieriem, kuri cerēja ceļot laikā, lai sagaidītu 2024. gadu divas reizes, gads iesākās ar neveiksmi, raksta cnn.com.

Lidojumam UA200 bija paredzēts izlidot no Guamas 2024. gada 1. janvārī un nolaisties Honolulu, Havaju salās 2023. gada 31. decembrī, ceļojot pa laika zonām, lai pasažierus aizvestu gadu atpakaļ.

"Jūs dzīvojat tikai vienu reizi, bet jūs varat svinēt Jauno gadu divas reizes!" Aviokompānija United Airlines bija ierakstījusi savā X/Twitter sociālo tīklu profilā nedēļas sākumā. Atsevišķā Instagram ierakstā par lidojumu UA200 tā rakstīja: "Ceļojums laikā ir īsts!"

Laika joslu maiņa Jaungada sagaidīšanai nav nekas jauns - katru gadu daži lidojumi piedāvā pasažieriem iespēju atkārtoti svinēt gadu miju, un arī aviokompāniju apkalpes locekļi dažkārt atzīmē šo notikumu vairākas reizes viena lidojuma laikā.

Taču UA200 lietotājus gaidīja vilšanās. Lidojums aizkavējās - tas izlidoja no Guamas tikai pulksten 1:49 un ieradās Honolulu 1. janvārī pulksten 0:34, nokavējot atpakaļskaitīšanu.

Vairāki pasažieri pēc tam izteica savas sūdzības vietnē X/Twitter.

"Es īpaši rezervēju šo lidojumu, lai varētu sagaidīt Jauno gadu divas reizes," rakstīja kāds komentētājs, “tomēr mēs saņēmām paziņojumu par kavēšanos.”

Citu lidojumu pasažieriem veicās labāk, piemēram, Cathay Pacific reisam CX872, kas 1. janvārī izlidoja no Honkongas tikai pēc pulksten 1:00 un Sanfrancisko ieradās 31. decembrī pulksten 20:22, vai All Nippon Airways reisam NH106, kas izlidoja no Tokijas 1. janvārī plkst. 00:48 un nolaidās Losandželosā plkst. 17:12, 2023. gada 31. decembrī.