Dziedātājas Rianas mīļotajam draud 24 gadi cietumā

© Scanpix

Dziedātājas Rianas dzīvesbiedram, reperim vārdā A$AP Rokijs, var tikt piespriests cietumsods uz laiku līdz 24 gadiem, raksta izdevums Marc.

Šāds sods vīrietim var tikt piespriests, ja tiesa pierādīs viņa vainu divās kriminālapsūdzībās par apšaudi, kurā reperis bija iesaistīts. Šobrīd tiek gaidīts lēmums, un kāds pāra paziņa ir atklājis dažas detaļas par viņu attiecībām.

"Viņš un Riana ir sākuši strīdēties, jo viņam vienkārši nav pacietības. Pirms visa šā jucekļa ar tiesu pāris vienmēr bija kopā, taču tagad viņiem seksuālās dzīves vienkārši nav. To atzīst viņi abi," sacīja pāra paziņa.

Pēc avota teiktā, Riana pastāvīgi atrodas stresā - viņa vairs nedodas ārā, bet paliek mājās ar viņu kopīgajiem mazajiem dēliem. Tajā pašā laikā reperis izmanto katru iespēju iziet ar draugiem un iedzert bārā.

2021. gada 6. novembrī starp A$SAP Rokiju un viņa draugu izcēlās strīds. Asas diskusijas laikā vīrietis pavērsa ieroci pret savu draugu un izšāva, trāpot viņa pirkstu locītavās. Reperis savu vainu neatzina.

Atgādinām, ka dziedātāja Riana otro reizi kļuva par māti 2023. gada augustā. Iepriekš dziedātāja stāstīja, ka sapņo laist pasaulē trīs vai pat četrus bērnus, tomēr tagad viņa atsakās sniegt publiskus komentārus par savām attiecībām.

Svarīgākais