Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Lielais mīlestības horoskops 2024. gadam: prognoze visām zodiaka zīmēm

Kurš atradīs mīlestību, bet kuram nepaveiksies 2024. gadā? Stāsta unian.net. astrologi.

Jaunais 2024. gads katrai zodiaka zīmei sola pārmaiņas personīgajā dzīvē. Venēra, mīlestības un romantikas planēta, neatradīsies retrogrādā visu 2024. gadu - tas nozīmē panākumus mīlestībā un attiecību stiprināšanu! Mīlestības planēta visaktīvākā būs no 25. aprīļa līdz 29. jūnijam, savukārt veiksmes un laimes planēta Jupiters būs aktīvs tikai 7. maija līdz 6. jūnijam. Tieši šajā “logā” iesaka izvēlēties kāzu datumu.

Protams, būs ne tikai mīlestība un kāpumi, bet arī vilšanās - dažas zodiaka zīmes izbaudīs ģimenes laimi, citas atradīs savu mūža mīlestību, bet dažas sagaida neveiksmes.

Auns

Auna zīmē dzimušie, kuri jau ir attiecībās, 2024. gadu sāks uz priecīgas nots, taču gada otrajā ceturksnī (no aprīļa līdz jūnijam) jābūt uzmanīgiem - horoskops sola attiecībās iespējamas nesaskaņas. Visas problēmas risiniet ar pacietību un mīlestību, iesaka astroloģiskā prognoze. Gada otrā puse atgriezīs attiecībās sapratni un siltumu.

2024. gada pirmajā ceturksnī (no janvāra līdz martam) harmoniju aunu ģimenē var sabojāt kādas ar naudu saistītas problēmas. Tās risinot jāatceras, ka galvenais nav nauda, ​​bet atmosfēra mājās. Īpaša uzmanība jāpievērš arī bērniem un pusaudžiem.

Gada otrajā pusē vientuļie Auni varēs atrast savu dvēseles radinieku un izbaudīt jaunu mīlestību. Pēc dažiem satricinājumiem sākumā viņi atradīs harmoniju un mieru, un gada beigās attiecības var beigties laulībā.

Vērsis

Vērša zīmē dzimušos jaunajā gadā gaida gan kāpumi, gan kritumi. Daži dzīves izaicinājumi var radīt toksicitāti attiecībās un saindēt tās. Tomēr gada otrajā pusē situācija, visticamāk, uzlabosies. Padoms - ir vērts strādāt, lai uzlabotu saziņu ar partneri un attīstītu seksuālo dzīvi.

Precētiem Vēršiem mīlestības horoskops 2024. gadam sola laimi - ģimene būs labā noskaņojumā un priecīga par jūsu uzmanību. Šis ir piemērots brīdis, lai plānotu jaunu ģimenes papildinājumu, ja tas, protams, ir tas, ko vēlaties.

Gada pirmajos mēnešos vientuļais Vērsis jutīsies apmulsis. Tomēr nedaudz vēlāk situācija mainīsies: iegūs daudz jaunu paziņu un paplašināsies draugu loks, taču nevajag steigties ar nopietnām saistībām (Vērsis patiesībā nekad nesteidzas).

Dvīnis

2024. gada sākumā Dvīņi izbaudīs pilnīgu harmoniju, bet gada otrajā ceturksnī (no aprīļa līdz jūnijam) apvārsni aptumšos sīki strīdi un lieki strīdi. Trešajā ceturksnī (no jūlija līdz septembrim) situācija izlīdzināsies - iestāsies harmonija, bet, ja vēlēsies saglabāt mieru attiecībās, pie tā būs jāpiestrādā. Pirmkārt, jāmēģina izveidot komunikācija!

Galvenais ieteikums ģimenes Dvīņiem ir tāds, ka jābūt uzmanīgākam pret vecākiem cilvēkiem ģimenē. Viņi parasti ir ļoti jutīgi pret to, kā jūs viņus uzrunājat un ko jūs sakāt. Centieties būt maigs savā pieejā un vienmēr meklējiet miermīlīgus veidus, kā atrisināt konfliktus.

Kopš aprīļa neprecētajiem Dvīņiem var rasties grūtības romantiskās attiecībās - iespējams, neizdosies atrast sev cienīgu partneri. Ja šī nav pirmā reize, kad rodas šāda situācija, un jūs bieži pārtraucat attiecības, tad, iespējams, jums vajadzētu analizēt sevi un pazemināt savu cerību latiņu.

Iemīlējušies Dvīņi var nebūt pārliecināti par savām jūtām. Padoms būs šāds - vispirms risiniet savas emocijas un nesteidzieties uzņemties saistības.

Vēzis

Vēža zīmē dzimušie 2024. gadā stiprinās mīlestības saites, un viņu pieķeršanās partnerim tikai pieaugs. Lielāko gada daļu vēži piedzīvos sadzīves svētlaimi un daudz laika pavadīs mīļotā rokās. Horoskops sola pilnīgu baudu!

Gada laikā precētiem vēžiem būs labas attiecības ar visiem ģimenes locekļiem. Vēzim, visticamāk, patiks ģimenes laiks, un attiecības ģimenē kļūs stiprākas.

Savukārt 2024. gadā vientuļie Vēži, visticamāk, atradīs savu dvēseles radinieku, lai gan gada pirmajos mēnešos viņiem būs labi vienatnē ar sevi. Vēži būs apmierināti ar saviem partneriem, un viņu attiecības nostiprināsies. Piemērots laiks bildināt un precēties - maijā vai nedaudz vēlāk.

Lauva

Lauvas zīmē dzimušajiem šis gads iesāksies labi - uzlabosies un nostiprināsies attiecības ar partneri. Pastiprināsies savstarpējā sapratne, un lauva un viņas otrā puse kļūs par brīnišķīgiem draugiem. Dažas atšķirības var rasties romantiskajā dzīvē gada pēdējā ceturksnī (no oktobra līdz decembrim).

Gada sākumā ģimenes Lauvām var rasties nesaprašanās ģimenes locekļu attiecībās. Vajadzētu būt uzmanīgākam savos vārdos un darbos, lai nesagrautu savu cietoksni. Galu galā viss atrisināsies mierīgi, un, tuvojoties gada beigām, iespējams, lauvas ģimeni apciemos stārķis.

Vientuļajām Lauvām būs daudz komunikācijas. Iespējams, viņai izdosies satikt savu dvēseles radinieku, un drīz vien vienkārša komunikācija var izvērsties par pastāvīgām attiecībām. Iemīlējušies Lauvas būs ļoti laimīgas un apmierinātas ar saviem partneriem. Iespējams, 2024. gada pēdējā ceturksnī (oktobris-decembris) lauva izlems apprecēties.

Jaunava

Saskaņā ar mīlestības horoskopu 2024. gada sākumā Jaunavas zodiaka zīmes pārstāvjiem būs nesaskaņas attiecībās. Var rasties zināms saziņas pārtraukum. Esiet atklātāki un godīgāki viens pret otru un mēģiniet pārvarēt domstarpības - šādas pūles nekad nav veltīgas un beigās izdosies atrast kopīgu valodu.

Precētās Jaunavas piedzīvos vairākas neveiksmes ģimenes attiecībās gada pirmajā ceturksnī (no janvāra līdz martam). Bet tad situācija izlīdzināsies, un jaunavas ģimene būs diezgan apmierināta ar jums, visticamāk, jūs labi pavadīsit laiku. Bērni un jaunieši būs īsts prieka avots, un ar viņiem sajutīsiet īpašu saikni.

Vientuļās Jaunavas daudz socializēsies un satiks daudz interesantu cilvēku. Tomēr, visticamāk, savu vientulību izbaudīsi pēc sirds patikas - nedomājot ar kādu palikt mūžīgi. Tas ir tikai labi, ja jūs par to runājat atklāti un nesalaužat sirdis. Gada pēdējais ceturksnis - no oktobra līdz decembrim - ir vislabvēlīgākais laiks kāzām.

Svari

Svaru zīmē dzimušie, visticamāk, sagaidīs jauno gadu uz priecīgas nots. Vairāk novērtēs un lolos savu dzīves partneri, un gads būs labvēlīgs attiecībām ģimenē. Starp partneriem valdīs harmonija un laba griba - viņi izbaudīs tuvību un savstarpēju sapratni. Tomēr gada otrajā pusē jābūt uzmanīgiem.

Ģimenes saites būs labas un stiprinātas gada pirmajos mēnešos. Vēlāk harmoniju var nedaudz izjaukt finansiālie jautājumi.

Gada sākumā vientuļos Svarus satrieks Amora bulta, tomēr horoskops iesaka nesteigties uzņemties nopietnas saistības. Tuvojoties gada beigām attiecībās var rasties kādas domstarpības, un svari vairs nejūties tajās pārāk pārliecināti.

Skorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem gada sākumā var rasties problēmas ar partneriem. Padoms šim periodam - esi uzmanīgs ar saviem vārdiem. Daži skarbi apgalvojumi var saindēt pat visspēcīgākās attiecības. Situācija, visticamāk, uzlabosies jūnijā, ja centīsies nodibināt draudzīgas attiecības ar partneri.

Šis gads ģimenes Skorpioniem kopumā gaidāms mierīgs. Daži ar īpašumu saistīti jautājumi var radīt nepatīkamas situācijas starp ģimenes locekļiem. Gadam ejot, viss, visticamāk, norims un radīsies harmonija.

2024. gada sākumā vientuļos Skorpionus gaida kāpumi un kritumi, vēsta astroloģiskā prognoze gadam. Ja tiecies pēc labām un stabilām attiecībām, strādā pie uzticības, mīlestības, pacietības un neatlaidības, un neizvirzi lielas cerības pret savu partneri. Gada trešajā ceturksnī (no jūlija līdz septembrim) tev veiksies romantiski un atradīsi partneri, ar kuru varēsi rast savstarpēju sapratni un virzīties uz priekšu.

Strēlnieks

Strēlnieka zīmē dzimušajiem būs gandrīz ideāla un pilnīga sapratne ar saviem partneriem. Šis ir piemērots laiks kopīgām brīvdienām, kas radīs daudz patīkamu atmiņu. Tuvāk gada vidum jāuzmanās ar skarbiem izteikumiem un nekaunību - varat aizvainot tuviniekus un sabojāt mājas harmoniju.

Ģimenes attiecības sagādās lielu prieku precētajiem Strēlniekiem. Jums būs labas attiecības ar visiem ģimenes locekļiem. Tomēr esi modrs un neļauj nepatīkamām sarunām sabojāt ģimenes harmoniju gada nogalē. Bērniem būs nepieciešams jūsu atbalsts un palīdzība, īpaši gada pirmajos divos ceturkšņos.

Vientuļajiem Strēlniekiem īpaši veiksies gada sākumā - jums būs rosīga sabiedriskā dzīve, vēsta mīlas horoskops 2024. gadam. Jūs izbaudīsiet pastiprinātu uzmanību, kas jums, visticamāk, patiks. Taču tuvāk gada otrajai pusei var apjukt, nespējot izvēlēties.

Iemīlējušies Strēlnieki vēlēsies bildināties un apprecēties, un zvaigznes prognozē, ka šis ir piemērots laiks laulībām.

Mežāzis

Mežāzim 2024. gadā būs labas attiecības, vēsta astroloģiskā prognoze. Visticamāk, jūs izbaudīsiet harmoniju un kvalitatīvu laiku kopā ar savu partneri. Jūsu attiecības stiprināsies ar katru dienu, pieaugs savstarpēja sapratne un pieķeršanās, un jūs būsiet ārkārtīgi apmierināts un relaksēts ar savu partneri. Jūsu seksuālā dzīve būs bagāta un aizraujoša.

Ģimenes Mežāžiem būs lieliskas attiecības ar ģimeni, un visi ģimenes locekļi labi sapratīsies viens ar otru. Vienkārši atcerieties, ka personiskā telpa attiecībās ir ļoti svarīga.

Šis ir piemērots laiks ģimenes paplašināšanai, ja vēlaties. Bērni un jaunieši sagādās prieku, un jūsu attiecības ar viņiem būs labas.

2024. gada mīlestības prognozē teikts, ka neprecētajiem Mežāžiem veiksies visu gadu un viņi, visticamāk, satiks daudz sev līdzīgus cilvēkus. Varbūt jūs neesat gatavs jebkāda veida saistībām un baidāties zaudēt savu vientuļnieka statusu? Mēs iesakām būt brīvākam un atvērtākam - ļaujiet visam ritēt savu gaitu. Mīlestībā esošie Mežāži būs ļoti laimīgi un apmierināti viens ar otru un savu partneri.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmē dzimušie 2024. gadu sāks ar dažām nesaskaņām ar savu partneri. Atcerieties, ka līdzsvaram dzīvē ir izšķiroša nozīme, tāpēc veltiet vienādu uzmanību savām attiecībām un neļaujiet darbam tās apdraudēt. Ierobežojiet savas darba rūpes, jo laiks ar mīļoto cilvēku ir vienīgais veids, kā tuvināties viņam.

Ģimene arī prasīs vairāk laika no precētiem Ūdensvīriem, un bērni un vecāki ģimenes locekļi var justies atstāti novārtā. Par laimi, jūs sajutīsiet šīs sajūtas, pirms sāksies ģimenes nemieri. Gada otrajā pusē situācija, visticamāk, uzlabosies.

Vientuļie Ūdensvīri būs ļoti aizņemti ar darbu un mājsaimniecības darbiem, un viņiem nepietiks laika, lai socializētos un satiktos ar cilvēkiem. Gada trešajā ceturksnī (no jūlija līdz septembrim) situācija uzlabosies, un varēsiet lieliski pavadīt laiku kopā ar domubiedriem. Šis būs pārbaudījumu periods mīļotājiem - arī attiecībās ar partneri var rasties zināmi pārpratumi, taču tie, visticamāk, atrisināsies gada beigās.

Zivis

Horoskops 2024 iesaka Zivju zodiaka zīmes pārstāvjiem būt uzmanīgiem ar savu ego. Jaunais gads var nesākties uz īpaši patīkamas nots - sīki strīdi var sabojāt mājas harmoniju. Tomēr, sākot ar gada otro pusi, jūsu attiecības uzlabosies un nostiprināsies, taču jums vajadzētu būt sabiedriskākam - neklusējiet, runājiet ar savu partneri.

Daži ģimenes strīdi gada pirmajos mēnešos var satraukt ģimenes Zivis, taču viss atrisināsies. Dodiet rīcības brīvību visiem ģimenes locekļiem un nemēģiniet viņiem uzspiest savus uzskatus.

Vientuļās Zivis gada pirmajā ceturksnī var būt neapmierinātas ar savu statusu un justies vientuļas. Laikam ejot, situācija uzlabosies un, visticamāk, atradīsiet kādu īpašu cilvēku. Zivis vēlēsies precēties, bet te horoskops dod padomu nogaidīt.