Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Pasaulē

Ko Nostradams pareģojis 2024. gadam: jauns pāvests, princis Harijs tronī un karš ar Ķīnu

© Scanpix

Nostradams bija 16. gadsimta franču aptiekārs un gaišreģis - par to, ko viņš prognozējis gaidāmajam 2024. gadam, raksta euronews.com.

Saskaņā ar Nostradama 1555. gadā izdoto tekstu “Les Propheties” (“Pravietojumi”), 2024. gadā turpināsies globālas nesaskaņas, karaliskie satricinājumi un humanitārā katastrofa.

Lai gan viņa raksti ir neskaidri, jāņem vērā, ka viņam ir izdevies paredzēt Ādolfa Hitlera slavu, 11. septembra uzbrukumus un COVID.

Tāpat ir vērts paturēt prātā, ka Nostradama prognožu interpretācija ir pretrunīga un tajās noteikti ir vairāk pieņēmumu nekā patiesības - viņš jau iepriekš ir kļūdījies, paredzot pasaules gala 1999. gadā, kā arī antikrista atnākšanu 2023. gadā.

Lūk, četri galvenie Nostradama pareģojumi 2024. gadam!

Karš ar Ķīnu

Nostradams paredzēja "karu un jūras kaujas" un teica, ka "sarkanais pretinieks nobālēs no bailēm, liekot šausmās sastingt lielajam okeānam". Daži domā, ka “Sarkanais pretinieks” varētu būt Ķīna.

Princis Harijs kļūs par karali

Vienā no “Pravietojumiem” teikts, ka “salu karalis” tiks “izdzīts ar spēku” - daži uzskata, ka Nostradams runāja par karali Čārlzu III, un, ja mēs tam piekrītam, tad Nostradama teiktais, ka šo valdnieku uzurpēs "tas, kuram nebūs karaļa zīmes", tas norāda uz to, par jauno karali varētu kļūt nevis princis Viljams, kas ir pašreizējais mantinieks, bet gan princis Harijs.

Nākamā klimata katastrofa

“Sausā zeme kļūs vēl izžuvusāki, un, kad to ieraudzīs, būs lieli plūdi,” rakstīja Nostradams. Viņš arī prognozēja ārkārtējus laikapstākļus un badu pasaulē.

Jauns pāvests

Pāvests Francisks drīzumā varētu tikt nomainīts, liecina astrologa prognozes.

"Ar ļoti veca pāvesta nāvi tiks ievēlēts romietis, kas ir pilngadīgs, par viņu sacīs, ka viņš vājina redzi, bet ilgi viņš sēdēs," viņš rakstīja.

Pāvestam Franciskam, kuram pavisam drīz apritēs 87 gadi, ir bijušas veselības problēmas, un viņam nesen nācās izlaist ANO klimata konference plaušu iekaisuma un elpošanas problēmu dēļ.