Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Ko dāvināt tuvajiem, kuriem viss jau ir? 10 novatoriskas idejas

© Pixabay.com

Gaisā jau virmo svētku noskaņa, taču Ziemassvētku dāvanas nereti kļūst par īstām galvassāpēm - to sarūpēšanu krietni apgrūtina laika trūkums, rindas lielveikalos, ideju trūkums un dāvanas izvēle tuviniekiem, kuriem "jau ir viss". Lai dāvanu meklējumi šogad būtu vieglāki, tiem, kuri vēlas pārsteigt savus mīļos ar modernām un ilgmūžīgām dāvanām, Xiaomi ir sagatavojis 10 inovatīvu dāvanu ideju sarakstu.

Lai atrastu ideālu dāvanu tehnoloģiju entuziastam, ņemiet vērā viņa intereses un ieradumus - vai viņam patīk sportot, gatavot ēst, skatīties filmas? Vai varbūt viņam vienkārši ļoti nepatīk kāda nodarbe, ko viedierīce varētu paveikt viņa vietā?

“Elektroniskās preces kļūst par vienu no pieprasītākajām dāvanām, un Ziemassvētku laiks nav izņēmums. Viedierīces vienmēr ir laba ideja, jo tuvinieki ilgu laiku priecāsies par dāvanu, kas atvieglos viņu ikdienu, atceroties jūs katru reizi, kad izmantos ierīci,” stāsta Tomas Valantinas, Xiaomi mazumtirdzniecības vadītājs Baltijā.

Ko izvēlēties, lai pārsteigtu savu vīru, mammu, bērnus vai labus draugus?

Karstā gaisa cepšanas iekārtas

Karstā gaisa cepšanas iekārtas ir būtiski mainījušas gatavošanas noteikumus virtuvē. Uzdāviniet šo ierīci kādam, kam patīk baudīt gardu mājās gatavotu ēdienu, bet kurš vēlas rūpēties par slaido līniju. Ar šo fritieri jūs varat pagatavot ēdienu visai ģimenei veselīgāk un gandrīz bez eļļas. Pagatavotais ēdiens paliek sulīgs, tiek saglabātas svarīgākās uzturvielas, tāpēc tas sagādās patiesu prieku mīļajiem, kam ir svarīgi apvienot gardu un veselīgu dzīvesveidu.

Viedie svari

Šie svari ir lieliska izvēle tiem, kuri nevēlas daudz tērēt svētku dāvanām un galvenokārt dod priekšroku praktiskām dāvanām.

Uzlabotais sensors Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 svaros nosaka ķermeņa svaru un tauku saturu ar precizitāti līdz 50 g, tāpēc noteikti iesaistīs cilvēku sevis pilnveidošanas ceļojumā un mainīs ierastos svara mērīšanas paradumus vai ierīces. Svarus ieteicams savienot ar pieejamajām viedierīcēm, lai visa informācija tiktu saglabāta un vienmēr pieejama īpašā lietotnē.

Masieris

Xiaomi masāžas pistole - kas var būt labāks pēc smagas un saspringtas darba dienas par relaksējošu masāžu? Lai katru dienu izbaudītu masāžu, nav obligāti jāapmeklē masāžas saloni un jātērē tam daudz naudas.

Masāžas aparātam "Xiaomi Massage Gun" ir trīs ātruma režīmi ar darba laiku līdz 5 stundām. Maināmie masiera uzgaļi ļaus izvēlēties konkrētajā brīdī vēlamāko masāžas metodi. Trokšņu samazināšanas tehnoloģija padara Xiaomi Massage Gun īpaši klusu, lai atslābinātu ne tikai ķermeni, bet arī prātu. Masētājs samazina muskuļu stīvumu un sasprindzinājumu un efektīvi tos stimulē.

Putekļu sūcējs - robots

Tikai daži, kas ir izmēģinājuši robotu putekļsūcējus, vēlētos atgriezties pie tradicionālajiem putekļsūcējiem. Un kāpēc, ja robots viens pats spēj uzturēt pastāvīgu tīrību un ietaupīt laiku? Tas var kļūt par īstu glābiņu mammai vai draugiem, kuriem mājas darbiem nav daudz laika vai enerģijas.

Planšetdators

Xiaomi Pad 6 Lieliska būs dāvana pat datoru lietpratējam - tas ir jaudīgs planšetdators ar Snapdragon 870 procesoru, lielisku aizmugurējo kameru, 11 collu LCD ekrānu un pārsteidzošu 2880x1800 pikseļu izšķirtspēju. Tomēr šis planšetdators ir ne tikai aprīkots ar iespaidīgu funkcionalitāti, bet tam ir arī augstākās kvalitātes metāla unikālā korpusa dizains. Ierīcei ir arī īpaši izturīgs akumulators: pēc pilnīgas uzlādes mūziku var klausīties līdz 65 stundām, bet video skatīties 16 stundas.

Viedtālruņu sērija Xiaomi 13T

Jauns mobilais telefons zem eglītes ir jau par klasiku kļuvusi dāvana, ko īpaši novērtē tehnoloģiju laikmetā augošie bērni. Xiaomi 13T sērijas viedtālruņi ir izstrādāti sadarbībā ar augstākās klases kameru un objektīvu ražotāju Leica, tāpēc tiem ir lieliska kamera. Īpaši platleņķa kamera šajos tālruņos ir lieliski piemērota panorāmas kadru un ainavu tveršanai, turklāt tā ir izstrādāta, lai kvalitatīvi tvertu kustības. Un Xiaomi 13T Pro modelim ir īpaši noderīga funkcija - tas pilnībā uzlādējas tikai 19 minūtēs.

Televizors

Ja jums ir liela ģimene - noteikti apsveriet šo dāvanu!

Xiaomi TV A2 55 televizors piedāvā satriecošu attēlu un ieskaujošu skaņu, padarot to par ideālu dāvanu tiem, kas novērtē kino kvalitātes izklaidi mājās. Īpaši šaurā rāmja dizains ļaus skatīties vēlamos raidījumus vai filmas, nepamanot attēla malu, un izskatīsies ļoti stilīgi mājas interjerā.

Viedā rokassprādze

Dāvanai ar daudzām noderīgām funkcijām vajadzētu motivēt ikvienu, kurš sola katru gadu sākt sportot. Savukārt tiem, kas jau sākuši sportot, rokassprādze palīdzēs uzlabot treniņu rezultātus un sniegs precīzu informāciju par fiziskajām aktivitātēm.

Viedpulkstenis

Redmi Watch 3 Active ir vēl viena ārkārtīgi praktiska ideja mīļajiem, kuri vairāk ceļo un mīl aktīvu brīvā laika pavadīšanu. Šim pulkstenim ir daudz funkciju, kas ļauj veikt iecienītākās fiziskās aktivitātes bez stresa. Uzlabotās funkcijas ļaus dāvanas saņēmējam katru dienu uzraudzīt savu formu, un elegantais dizains priecēs aci.

Viedpulkstenis Xiaomi Watch 2 Pro

Profesionālāka alternatīva elegantam un funkcionālam fizisko aktivitāšu izsekotājam ir Watch 2 Pro. Tas ir gan saziņas līdzeklis, gan lielisks stila aksesuārs, kas būs piemērots jebkuram gadījumam. Klasiskā dizaina rokas pulkstenim ar 46 mm diametra ciparnīcu un augstas kvalitātes, smalki pulēta nerūsējošā tērauda korpusu ir uzlabota veselības un slodzes izsekošana, sākot no ķermeņa uzbūves līdz miega un asins analīzēm.