Mākslīgais intelekts precīzi aprēķinājis, cik Putinam ir dubultnieku

© Scanpix

Mākslīgais intelekts detalizēti analizēja Putina balsi un nonāca pie secinājuma, ka šobrīd sabiedrībā ir regulāri redzami vismaz divi viņa dubultnieki, ziņo laikraksts “The Sun”.

Iespējams, ka īstais Putins vairs nav dzīvs - kopš 2023. gada Krievijas Federācijā klīst runas, ka Putins ir miris un tā vietā valstī valda viņa dubultnieks. Mākslīgais intelekts analizēja Putina sejas vaibstus, gaitu un runu, lai secinātu, ka ir vismaz divi viņa dubultnieki.

Gada sākumā Putina dubultnieks pārbaudīja Krimas tiltu - mākslīgais intelekts ar šo Putinu dubultnieku līdzības konstatēja kā 53% sakritību. 40% sakritība tika konstatēta, kad 2023. gada martā Putins atradās okupētajā Mariupolē. Tajā pašā laikā “Krimas” un “Mariupoles” Putins savā starpā sakrīt tikai par 18%.

Eksperti stāsta, ka Putina dubultnieki parādās ne tikai atsevišķos pasākumos, bet arī augsta līmeņa sanāksmēs. Piemēram, viens no dubultniekiem viesojās Astanā un nevarēja pareizi izrunāt Kazahstānas prezidenta vārdu.

Informāciju par Putina nāvi paziņoja telegrammas kanāls "General SVR", kuram ir aptuveni 500 tūkstoši abonentu, un tas it kā saņem visu informāciju no Putina personīgā loka. Tiek apgalvots, ka valsti faktiski vada 72 gadus vecais Krievijas Drošības padomes vadītājs Nikolajs Patruševs. Mediji raksta, ka viņš Krievijas Federācijas prezidenta amatam gatavo savu 46 gadus veco dēlu Dmitriju.

Pagājušajā nedēļā internetā parādījās arī Patruševa atvadu runa no Putina, kurā viņš pagātnes formā runāja par Krievijas Federācijas prezidentu. Tajā pašā laikā Krievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs turpina apgalvot, ka Putinam nekad nav bijis un nav dubultnieku.

Svarīgākais