Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Pirmo reizi konkursa “Miss Visuma” vēsturē piedalās apaļīga konkursante. Kādas viņai izredzes uzvarēt?

© Scanpix

Šogad jau 72. otro reizi notiek starptautiskais skaistumkonkurss “Miss Visums” jeb “Miss Universe” 2023, kas šoreiz tiek rīkots Salvadorā. Pirmo reizi konkursa vēsturē par tiesībām uzvarēt cīnās dalībniece, kas neatbilst vispārpieņemtajiem skaistuma principiem - apaļīgā skaistule no Nepālas, Džeina Gareta, ziņo unian.net.

Sieviete pārsteidza klātesošos ar savu izteiksmīgo figūru - viņa ar pārliecību demonstrēja peldkostīmu, kas izcēla visus viņas figūras izliekumus.

Sagaidīšanas vakariņās Džeina demonstrēja garu zaļu vakarkleitu ar izgriezumu un zelta akcentiem, savukārt nākamajā dienā Nepālas pārstāve parādījās iespaidīgā gaiši zilā kleitā ar caurspīdīgām, apjomīgām piedurknēm.

Oficiālajā vietnē “Miss Universe” teikts, ka Džeina Gareta strādā par medmāsu un māca cilvēkiem būt pārliecinātiem par sevi.

"Lieta, ar ko es savā dzīvē visvairāk lepojos, ir apņemšanās pilnveidot sevi. Ja man būtu kāds superspēks, tad tā būtu telekinēze. Mani iedvesmo dzīves izaicinājumu pārvarēšana. Ja man vajadzētu sevi raksturot vienā vārdā, tas būtu "vizionārs".

Es priecājos, kad mani ieskauj cilvēki, kurus es mīlu. Es nevaru dzīvot bez savām iecienītākajām grāmatām," sacīja konkursa dalībnice.