Komentāri: "Dzīvot tur vienkārši nav iespējams". Caur Krieviju un Latviju okupēto Ukrainas teritoriju iedzīvotāji dodas uz Eiropu

Rima Solis

Paldies!!!

17.nov 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Jāstājas Ukrainas armijā un jācīnās, nevis jādodas uz Eiropu!

17.nov 2023 Atbildēt
Haralds

tev san tur laiks būt --))))ej un karo ,un savāc citus tādus pašus lidz ,,tādus slaidiņus un hujaidiņus ..jūs seit neesat vajadzīgi..ā.. un haholu varonīgos dezertierus paķer līdzi .šeit viņiem vietas nav >!!

17.nov 2023 Atbildēt
grigorijs

Vari iedomāties, ka cionisti karo ar arābiem Gazā....glābjoties no napalma, fosfora bumbām; pilsētas kvartālu iznīcināšanas, slimnīcu un baznīcu bombardēšanas, arābi dodas uz Telavivu, tur ebreju brīvprātīgi viņiem jautā-uz kuru Eiropas valsti gribat? Sasēdina autobusos un uz priekšu. Eiropa atvērtām rokām , izveidojot palestīniešu atbalsta centrus, pie valsts iestādēm uzvelkot Palestīnas karogus, saka- laipni lūdzam ! Varbūt tie briesmīgie krievi ir mazāk briesmīgi kā ebreji? Cilvēcīgāki, vai?

17.nov 2023 Atbildēt
Kainšvainlībtdihs

Vai ēbreji saņēma gūstā cilvēkus? Vai ēbreji ķīlniekiem grieza nost galvas? Vai ēbreji spīdzināja ķīlniekus? Informācija liecina ka tie bij hamas, vai kā to arābu kori sauca. Un tagad tavs jautājums, kas ir briesmīgāks, ķīlnieku sagrābēji, kas tos spīdzina, nogalina, izvaro, nogriež galvas, vai kacapi, kuri spīdzina, izvaro, nogalina civilos? Abi ir pretīgi slepkavas / izvarotāji / teroristi. Starp tiem ir jāliek vienādības zīme nevis > vai

17.nov 2023 Atbildēt
Haralds

Bēgļi !!?? Viņi visi tak baigie ""varoņi"" .Bet patiesībā savas valsts nodevēji un dezertieri.Un ne bēgļi ,bet parazīti uz citu rēķina...šeit viņi dabū pabalstus un visādus citādus grantus--ne dienu ,ne stundu nemaksājuši nodokļus.Viņi NAV eiropilsoņi...bet labi iekārtojušies uz citu rēķina..un ne aju sajos draņķa dezertieros problēma --problēma tajos ,kuri to izraisa..kad iznīcināja Lībiju , bēgļu bari naca no afrikas ,no tā kontineta ,kur ļaudīm kolonizatori bija atņēmuši mājas ,visur ,kur ielien ASV ,rietumu ar savu asiņaino demokrātiju un asiņaino brīvību--tiek slepkavots ,tiek iznīcināts ,tiek postīts..No kurienes radās ""oranžās ""revolūcijas ?? No ASV kulta režīma ,kurs katrā valstī lien pie valsts opozīcijas tai solot zelta kalnus .solot augstus amatus un citas privilēģijas..ari Ukrainā ASV uzrīkoja slaktiņu 2014 gadā ,protams ,citu rokām..Tālak centās Krievijā ,Baltkrievijaā uzrīkot valsts apvērsumus --neizdevās!! Un neizdosies ...ne visi ir pērkami,ne visus var padarīt par cilvēces saprāta nodevējiem .Ukraina nekad netiks ES ,un netiks NATO.tai jābut demilitarizētai zonai bez kaut kādu alianšu sastāva ..Ne Polija ,ne Rumānija ,ne kādi citi rietumu plēsoņas netiks pie Ukrainas zemes gabaliem.

17.nov 2023 Atbildēt
Haralds

ir sagaidāms ,ka pie vsiem citiem atkritumiem ,kuri ir deputāti ,drīz vien tiks izstādīts kāds hahols ,kurš būs LV saeimā!!))

17.nov 2023 Atbildēt

Komentēt