Kremlis pēkšņi atceļ sanāksmi ar Putina piedalīšanos; iemesls netiek atklāts

© Scanpix

Krievijas žurnālisti ziņo par ārkārtas tikšanās ar Putina piedalīšanos atlikšanu uz nenoteiktu laiku, vēsta dialog.ua.

Otrdien, 14. novembrī, paredzētā sanāksme par Krievijas degvielas un enerģijas kompleksa attīstību ar Putina piedalīšanos tika steidzami atlikta. Krievijas žurnālisti precizē, ka šis ir pirmais gadījums pēdējo 6 mēnešu laikā, kad Kremļa vadītāja un Krievijas valdības tikšanās pēkšņi tiek atlikta.

Putina plānus piedalīties sanāksmē iepriekš apstiprināja Peskovs. Pasākuma laikā varas iestādēm bija paredzēts apspriest tēmu par Krievijas Federācijas sagatavošanos ziemai. Taču apmēram 5 stundas vēlāk, Kremļa spīkers žurnālistiem sacīja, ka tikšanās pēkšņi pārcelta. Peskovs nenosauca atlikšanas iemeslus, kā arī jaunus tās īstenošanas datumus.

Kremlis publicēja informāciju, ka Putins tajā pašā dienā it kā esot tikies ar būvniecības un mājokļu un komunālo saimniecības ministru, taču šo informāciju nav iespējams pārbaudīt.

15. novembrī Putinam paredzēts pasniegt valsts apbalvojumus - vai tas notiks, nav zināms. Krievijas mediji skaidro, ka pēdējo reizi par pasākumu ar Putina piedalīšanos atlikšanu tika ziņots vasaras vidū.