Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Pasaulē

VIDEO. Sieviete "uztetovē" uz pieres sava puiša vārdu

© Ekrānuzņēmums

Sieviete, kura apgalvoja, ka viņai uz pieres ir uztetovēts sava puiša vārds, atklāja, ka darījusi to ar nolūku, lai pastāstīstu sabiedrībai par to, ka nožēlo savus tetovējumus, raksta mirror.co.uk.

Pagājušajā nedēļā kāda sieviete “Tik Tok” vietnē dalījās ar video, kurā redzams, ka viņas puiša vārds ar milzīgiem burtiem ir uztetovēts uz viņas pieres.

Cilvēki bija šokēti, kad Ana Stanskovska pauda sajūsmu, parādot vārdu “Kevins”, kas uztetovēts uz meitenes pieres.

Daudzi bija skeptiski noskaņoti par domu, vai sieviete rīkojas saprātīgi, izvēloties uz sava ķermeņa iemūžināt vīrieša vārdu, tomēr Ana ievietoja arvien jaunus “TikTok” video, kuros bija redzama izejam sabiedrībā ar jauno tetovējumu uz sejas.

Tagad Ana, kuras video koplietošanas platformā savāca desmitiem miljonu skatījumu, ir atzinusi, ka tas viss bija apmāns.

Sākotnēji augšupielādējot videoklipu, Ana sacīja: "Jā, tas ir īsts. Es pat pati nespēju noticēt, ka es to izdarīju. Es zinu, ka tas ir mazliet traki. Bet man patīk paust savas jūtas, un es domāju, ka, ja jūs kādu patiešām mīlat, jums tas ir jāparāda."

Tomēr tagad viņa ir atzinusi, ka tas viss bija apmāns, un iemesls, kāpēc viņa to izdarīja, bija tāpēc, ka viņa nožēlo citus savus tetovējumus un nevēlas, lai kāds cits piedzīvotu to pašu. Ievietojot sociālajos tīklos vēl vienu videoklipu, kurā viņa noslaucīja uzrakstīto vārdu “Kevins” no pieres, viņa paskaidroja: "Viss, ko es gribu teikt, ir tas, ka es nožēloju savus tetovējumus... bet ne šo."

Norādījusi uz pieri, Ana turpināja: "Patiesībā tas nav īsts tetovējums. Es vēlos, lai visi zinātu, ka es nožēloju savus tetovējumus, un jūs varētu nožēlot savus, kad kļūsiet vecāki.

Kā cilvēks, kura ķermenis ir noklāts ar tetovējumiem, es uzskatu, ka mans pienākums ir runāt, dalīties savā pieredzē, un, kad cilvēki mani redz sociālajos tīklos, pirmais, ko viņi pamana, ir mani tetovējumi. Tātad, ja es ietekmēju cilvēkus, es vēlos ietekmēt cilvēkus pareizajā veidā."

Ana turpināja paskaidrot, ka tad, kad viņa pirms 10 gadiem ieguva savu pirmo tetovējumu, viņas mamma un draugi viņai teica, ka viņa to nožēlos, taču viņa neklausījās, jo viņiem nebija neviena tetovējuma. Tomēr viņa uzskata, ka, ja būtu kāds "tetovējumiem klāts cilvēks”, kas viņai teiktu, ka tos nožēlo, viņa būtu ieklausījusies.

@screenshothq The viral forehead ‘tattoo’ of boyfriend’s name might not be all it seems! Kevin Paul, who has tattooed the likes of Harry Styles, Rihanna and Ed Sheeran, says: ‘It’s 100% fake. It’s literally black marker pen.’ But despite the backlash, Ana has doubled down with a second video, insisting she loves her new ink� #kevinfacetattoo #anastanskovsky #facetattoo #tattooshopstories #tattooremovalexperts ♬ LOVER BOY - Billie Dale