Turcijas kūrortu satricina asinsstindzinoši notikumi

© Scanpix

Alanjas reģionā Turcijā aizturēts kāds Ukrainas pilsonis, kurš nogalināja divus vīriešu, kuri viņu iepriekš bija aplaupījuši, ziņo “Hurriyet”.

Incidents notika piektdien pie kādas viesnīcas. Saņemtā informācija liecina, ka laikā, kad automašīnā sēdēja Ukrainas pilsonis, aizdomās turamie, kuri piebrauca ar motociklu bez numura zīmes, parādīja viņam ieroci un lika atvērt automašīnas logu. Kad vīrietis atteicās, aizdomās turamie ar ieroci izsita logu un lika atdot somu, kas atradās automašīnā.

Kad Ukrainas pilsonis neatdeva somu, aizdomās turamie izdarīja vairākus šāvienus uz automašīnu, pēc tam paņēma somu un aizbēga ar motociklu.

Ukrainis, kurš sāka vajāt aizdomās turamos, pēc 300 metriem ietriecās motociklā. Mediķu brigādes ieradās norādītajā adresē un konstatēja, ka abi aizdomās turamie zagļi ir miruši. Veicot izmeklēšanu notikuma vietā, tika atgūts ierocis un izlietotās patronas.

Izmeklēšanas laikā kļuva zināms, ka nozagtajā somā atradās 35 tūkstoši eiro.

Ukrainas pilsonis tika aizturēts par divu aizdomās turamo personu notriekšanu, kas izraisīja viņu nāvi. Aizturēta vēl viena persona, kurai esot bijusi saistība ar bojā gājušajiem, saistībā ar naudas izspiešanu.

Pasaulē

5. jūlijā oficiālā vizītē Krievijā plāno ierasties Ungārijas premjerministrs Viktors Orbāns, ziņo "unian.net". Savukārt Eiropadomes prezidents Šarls Mišels paziņoja, ka ES rotējošajai prezidentūrai nav mandāta kontaktēties ar Krieviju ES vārdā.

Svarīgākais