Dzimšanas dienā savā mājā sprādzienā gājis bojā Zalužnija palīgs

© Pixabay.com

Kijevas reģionā gājis bojā Ukrainas bruņoto spēku virspavēlnieka Valērija Zalužnija palīgs, 39 gadus vecais Genādijs Častjakovs. Traģēdija notikusi viņa dzimšanas dienā Čaiki ciemā, vēsta UNIAN.

Ukrainas Iekšlietu ministrijas pārstāve Mariana Reva komentārā UNIAN sacīja, Žaluznija palīga 13 gadus vecais dēls guva smagus ievainojumus un tika hospitalizēts. Zināms, ka mājās bija arī Genādija Častjakova sieva un meita. Pēc sākotnējās informācijas, viņi nav cietuši.

Častjakovas atraitne "Ukrainskaja Pravda" pastāstīja, ka viņas vīrs šodien svinēja dzimšanas dienu. Viņš mājās atnesa kāda dāvanu - paciņu ar alkohola pudeli un glāzēm granātu formā. Atverot paciņu, notika sprādziens.

“Neaprakstāmas sāpes un smags zaudējums Ukrainas bruņotajiem spēkiem un man personīgi. Šodien traģiskos apstākļos, dzimšanas dienā, ģimenes lokā nomira mans palīgs un tuvs draugs majors Genādijs Častjakovs. Vienā no dāvanām bija nezināms sprādzienbīstams priekšmets. Izsaku visdziļāko līdzjūtību ģimenei,” Telegram kanālā raksta Zalužnijs.

Svarīgākais