NBS majoru Slaidiņu sasmīdina ziņas par Putinu

© Ekrānšāviņš

Nesen izplatījās "ziņas" par to, ka Kremļa saimnieks Vladimirs Putins esot piedzīvojis infarktu, nedaudz vēlāk tika vēstīts, ka viņš esot miris. Šīs vēstis raidījumā "Aktuālais par karadarbību Ukrainā" komentē Jānis Slaidiņš, NBS majors, Zemessardzes štāba virsnieks.

"Parādījusies interesanta ziņa, ka Putins esot palicis "stīvs". Ir lasāma informācija, ka viņam palicis slikti ar sirdi, ka viņš ir nomiris un Krievijā gatavojas valsts apmērsumam. Īsta pamatojuma šīm ziņām gan nav. Ir daži politiskie analītiķi Ukrainā, kas patiesi tic, ka Putins ir miris. Piekrist tam grūti, tie ir tikai pieņēmumi," uzskata J. Slaidiņš.

Raidījuma vadītājs kopā ar J. Slaidiņu atzīst, ka atsevišķi teikumi saistībā ar Putina nāvi esot pavisam "jancīgi". "Šobrīd ārsti ir ieslēgti istabā kopā ar Putina līķi" - lasāms vienā no paziņojumiem.

"Laikam balzamē jau vai piebāž ar salmiem vai vati. [Smiekli]. Kam šādas ziņas ir izdevīgas, grūti pateikt. Neviens jau nav mūžīgs, kādreiz jau Putins nomirs. Kā to paziņos Krievija, mēs nezinām. Bet arī pēc Putina nāves nekas daudz jau nemainīsies," domā J. Slaidiņš.