Mirusi "Hamās" kaujinieku sagūstītā 22 gadus vecā Vācijas pilsone

© Pexels.com

"Hamās" sagūstītās Vācijas pilsones Šani Lukas māte informāciju par meitas nāvi saņēmusi no Izraēlas militārpersonām, ziņo pravda.com.ua.

Arī māsa Adi apstiprināja Šani nāvi, paziņojot par to sociālajos tīklos:

Mēs ar skumjām paziņojam par manas māsas Šani nāvi.

Šani Lukas ģimene sākotnēji uzskatīja, ka viņa bija smagi ievainota, taču bija dzīva un atradās slimnīcā Gazas joslā.

Jau ziņojām, ka 22 gadus veca tetovētāja vārdā Šani Lūka piedalījās festivālā netālu no Gazas joslas, kuram uzbruka teroristi.

Sociālajos tīklos izplatīts video, kurā redzams, kā “Hamas” kaujinieki kailu un smagi ievainotu meiteni ved pikapa aizmugurē, braucot caur pūli, kas izsauc uzmundrinošus saukļus. Ģimenes locekļi pēc video noskatīšanās atpazina Šani, pateicoties tetovējumiem, kas klāj meitenes ķermeni.

Pirms “Hamas” uzbrukuma Izraēlā 22 gadus vecā vāciete kopā ar savu meksikāņu draugu un vēl citiem draugiem apmeklēja elektroniskās mūzikas festivālu Supernova. Teroristu uzbrukuma laikā Šani no festivāla vietas pa mobilo tālruni piezvanīja savai ģimenei. Māte jautāja, vai tuvumā ir paslēptuve, kad atskanēja šāvieni.

Pēc tam saruna apstājās. Viņas ģimene vēlāk uzzināja, ka Šani Lūka kopā ar savu draugu un četriem citiem draugiem ieskrējuši autostāvvietā, cenšoties aizbēgt no festivāla teritorijas divās automašīnās.

Svarīgākais