Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Pasaulē

Igaunis Sanktpēterburgas pārtikas veikala plauktos pamana produktu, kas tur nedrīkstētu atrasties

© Scanpix

Neskatoties uz to, ka pērn kompānija Cola-Cola paziņoja par populārā dzēriena tirdzniecības pārtraukšanu Krievijā, tas joprojām atrodams Krievijas veikalu plauktos, raksta limon.postimees.ee.

2022. gada vasarā kompānija Coca-Cola paziņoja par populārā dzēriena pārdošanas pārtraukšanu Krievijā.

"Uzņēmums un tā klienti izpārdos savus krājumus, un, kad tie beigsies, Coca-Cola vairs neražos un nepārdos Coca-Cola un citus zīmolu dzērienus Krievijā," bija teikts paziņojumā, ko izplatīja 13. dienā pēc Krievijas pilna mēroga iebrukuma Ukrainā.

Rezultātā Krievijā sāka ražot bezalkoholiskos dzērienus, kas atgādina populāros gāzētos dzērienus, dodot tiem nosaukumus, kas ir ļoti līdzīgi orģināliem, piemēram, CoolCola, Fancy un Street.

Tomēr nesen viens no portāla lasītājiem, kas viesojās Sanktpēterburgā, dalījās ar pārtikas veikalā uzņemtām fotogrāfijām, kurās redzams, ka veikalu plauktos joprojām atrodami oriģinālie Coca-Cola dzērieni.

Nelielais pārtikas veikals “Magnit”, kurā var iegādāties Coca-Cola gāzēto dzērienu, atrodas aptuveni 60 kilometrus no Sanktpēterburgas.

“Es centos atrast atšķirības, bet viss ir tieši tāds pats,” vīrietis teica.

"Pārtikas veikalā mēs arī smējāmies par dzērieniem ar dažādiem nosaukumiem, kādus iepriekš nebijām redzējuši,” viņš reica, runājot par desmitiem Coca-Cola līdzīgu gāzēto dzērienu veidu, kas veikalu plauktos atrodami līdzās oriģinālajam dzērienam.