Šķiršanās kā kino: Kevinu Kostneru sagaida, iespējams, vēl viena dārgākā šķiršanās Holivudā

© Scanpix

Holivudas zvaigzne Kevins Kostners (68) un viņa otrā sieva, modele Kristīna Baumgartnere (49) nolēmuši iet katrs savu ceļu. Viņu 18 gadus ilgo laulību šķirs 1260 lappušu garš dokuments, raksta lrytas.lt

Pāris bija kopā 23 gadus, un viņiem ir trīs bērni - 13, 14 un 16 gadus veci, tomēr pāra it kā nevainojamās attiecības jau sen vairs nav kā romantiskajā kino.

Kristīna iesniedza šķiršanās prasību šā gada 1. maijā, pieprasot visu vai neko - aktiera īpašumi šobrīd tiek novērtēti 372 miljonu eiro vērtībā.

Neskatoties uz to, ka Kostnera sieva 2004. gada septembrī brīvprātīgi parakstīja pirmslaulību līgumu, tagad viņa pieprasa vairāk naudas.

Kostneram jau ir pieredze ar šķiršanos - Viņa pirmā šķiršanās ar Sindi Silvu (66) kļuva par vienu no dārgākajām Holivudas vēsturē - Kosnters 1994. gadā viņai samaksāja 74 miljonus eiro.

Aktieris stāsta par savām izjūtām šķiršanās cīņā:

“Esmu jau vienreiz šķīries. Toreiz es pat nevarēju dzīvot savā dzīvoklī. Es nekad negribēju to piedzīvot vēlreiz. Kad 2003. gadā ar Kristīnu sākām runāt par laulībām, es liku viņai saprast, ka ar viņu viss būs kārtībā neatkarīgi no tā, kas notiks ar mūsu laulību.”

Saskaņā ar stingro laulības līgumu, Kostneram sievai ir jāsamaksā viens miljons dolāru (ap 930 tūkstošus eiro), ja viens no partneriem iesniedz laulības šķiršanas pieteikumu. Turklāt Kristīnai būs jāizvācas no kopīgā dzīvokļa, kā to paredz viņas parakstītais laulības līgums, Dokumentā norādīts, ka viņa drīkst ņemt līdzi tikai personīgās mantas - kosmētiku, rotaslietas un pulksteņus.

Gaidāma arī cīņa par bērniem - strīda centrā ir uzturlīdzekļu maksājumi par trim bērniem.

Lai gan jau pirms šķiršanās tika nolemts, ka Kostnera kungam par uzturlīdzekļiem dzīvesbiedrei mēnesī jāmaksā aptuveni 117 000 eiro, tagad sieva pieprasa šo summu palielināt par gandrīz 50 000 eiro.

Interesanti, ka Kristīnas advokāte ir viena no pasaulē slavenākajām šķiršanās juristēm, un viņas stundas likme ir ap 930 eiro - tas Kostnera sievai varētu nozīmēt finansiālu sagrāvi.

“Izņemot bankas kontu, man nav personīgo ienākumu un ievērojamu īpašumu,” teica Kristīna.

Svarīgākais