Lietuvā "Lidl" veikalos būtiskas izmaiņas: pircējiem tas būs pārsteigums

© Scanpix

Ņemot vērā pircēju vēlmes, lai palīdzētu iepirkties vēl ātrāk un ērtāk, "Lidl" iepirkšanās tīkls klientiem piedāvās ne tikai divu izmēru iepirkumu ratiņus, bet arī iepirkumu grozus visos Lietuvas veikalos, vēsta lrytas.lt.

"Mūsu mērķis ir, lai pircējs tirdzniecības vietā justos pēc iespējas ērtāk un iepirkšanās pieredze būtu pēc iespējas raitāka, tāpēc turpmāk “Lidl” veikalos būs pieejami arī iepirkumu grozi.

Šis jaunumus noteikti patiks steidzīgajiem. Visos Lietuvas “Lidl” tīkla veikalos piedāvāsim ērtus grozus ar riteņiem un izvelkamu rokturi - tos būs ērti gan nest, gan stumt,” stāstīja “Lidl” Lietuvas korporatīvo lietu un komunikācijas vadītājs Antanas Bubnelis.

“Lidl” Lietuvā septembrī 27 veikalos uzstādīja XXL izmēra pašapkalpošanās kases klientiem, kuri steidzas vai iegādājas lielāku preču daudzumu.

“Lietuvieši ir prasmīgi tehnoloģiju un inovāciju lietotāji un, salīdzinot ar citu valstu pircējiem, ātri vien iecienījuši pašapkalpošanās kases. Ņemot vērā pircēju mainīgos paradumus, cenšamies pastāvīgi pilnveidot iepirkšanās procesus un reaģēt gan uz kopējām “Lidl” pircēju uzvedības tendencēm, gan atsevišķu veikala apmeklētāju vēlmēm,” apgalvo A. Bubnelis.

Pasaulē

Šokējoša lieta nonākusi sabiedrības redzeslokā Francijā - pagājušajā nedēļā 72 gadus vecā Žizele Peliko tiesai atklāja, ka viņas šķietami mīlošais vīrs patiesībā ir organizējis savas sievas izvarošanu kas tika filmēta un ko paveikuši vairāk kā 80 vietējie vīrieši, raksta “BBC”.

Svarīgākais