Melitopoles mērs devis mājienus, kam gatavojas krievi, spriežot pēc viņu "noskaņojuma"

© Scanpix

Okupētās Melitopoles mērs Ivans Fjodorovs sacīja, ka bailes liek okupantiem domāt par bēgšanu, raksta dialog.ua.

Lai arī ir pāragri teikt, ka krievi gatavojas bēgt no okupētās Tokmakas vai Melitopoles, taču panika jau ir tuvu, sacīja mērs Ivans Fjodorovs. Melitopoles mērs dalījās ar informāciju no saviem avotiem, kas apliecina, ka krievu armija dreb, gaidot nākotnes notikumus, kad Ukrainas bruņotie spēki atbrīvos pilsētas, kurās tie šobrīd atrodas.

Melitopoles pilsētas mērs uz jautājumu, kā krievi uzvedas īslaicīgi okupētajās teritorijās, atbildēja: "Ir vairākas situācijas, kas jāņem vērā. Pēdējās nedēļas laikā mēs esam redzējuši, ka krievi masveidā zaudē drosmi. Kā mēs to redzam?

Dažādi piemēri, piemēram, mēs zinām, ka Melitopolē viens no krievu karavīriem pakārās, jo nevēlējās izpildīt ienaidnieka pavēles."

Pēc tam Ivans Fjodorovs pastāstīja vēl kādu ilustratīvu atgadījumu kā pierādījumu tam, ka ienaidnieks baidās - krievi pārģērbjas civilajās drēbēs un mēģina bēgt no okupētajām teritorijām mašīnās.

"Mani vārdi noteikti nav jāuztver tā, ka ienaidnieks bēg no mūsu teritorijas, bet tieši tāds ir viņu noskaņojums. Viņi noteikti negrib cīnīties, viņi baidās no tā, kas tagad notiek," rezumēja Melitopoles pilsētas mērs.

Svarīgākais