Miljardierim Maskam piedzimis desmitas bērns; viņam dots neparasts vārds

© Scanpix

Miljardieris Īlons Masks apstiprinājis sava desmitā bērna piedzimšanu. Bērniņš nosaukts par Techno Mechanicus. Uzņēmēja biogrāfijā, kuras fragmentu publicēja The New York Times, vēstīts, ka bērns piedzimis, Maskam vēl esot attiecībās ar kanādiešu dziedātāju Graimsu, ar kuru miljardierim ir trīs kopīgi bērni.

Saskaņā ar NYT datiem, šis zēns dzimis no surogātmātes 2022. gada jūnijā. Bērna oficiālais vārds ir Techno Mechanicus Musk, un viņa segvārds ir Tau.

Iespējams, ka segvārdu iedvesmojis "grieķu burts, kas apzīmē iracionālu skaitli, kas ir divreiz lielāks par Pi", min Maska biogrāfs.

Kad “Pop Base” konts sociālajā tīklā X (iepriekš Twitter) ziņoja, ka bērns nosaukts par Techno Mechanicus, Masks apstiprināja šo informāciju, atbildot uz ziņu: "Tau Techno Mechanicus. Apkārtmērs/diametrs."

Graimsa un Musks izšķīrās 2022. gadā. Pārim ir vēl divi kopīgi bērni - zēns (dzimis 2020. gada maijā) un meitene (dzimusi 2021. gada decembrī). Viņu vārdi ir X Æ A-Xii (izrunā "Ex Ash Hey-Twelve") un Exa Dark Siderel.

Grimesa intervijā sacīja, ka viņas meitas vārds ir vienkārši Y - kā “Vai”, līdzīgi kā angļu valodā Kāpēc?

Kopā Maskam ir 10 atzīti bioloģiskie bērni no trim dažādām sievietēm.

Svarīgākais